KaputanSurvival >> 1.8.x >> Meslekler - Geniş Market Sistemleri - SUNUCU SIFIRLANDI [ BUGÜN 12:00 ]

temas1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
• Sunucu İp : kaputancraft.rabisu.com
• Sunucu 4 GB RAM!
• Sunucu Türü Survival !
• Sunucu Sürüm 1.8.x !
• Sunucu 60 Kişiliktir. (Yükseltilebilir)
• Lokasyon Türkiye

Bu sunucuyu kaliteli bir survival yaşamanızı sağlamak amacıyla açmış bulunmaktayız. Desteklerinizi, yorumlarınızı ve isteklerinizi bizlere bildirin. Elbette eksiklerimiz bulunacaktır, Daha yeniyiz, Şimdiden hepinize iyi oyunlar dilerim sunucuya hepinizi beklerim.

- Hile Kullanan Affedilmeyecektir!
- Adaletli Olmamız!
- Bize Ait Spawn Haritası ( Küçük ve Öz )
- Özel Warp Sistemi
- Köylü Takas Sistemi
- Market Sistemi
- Global Market Sistemi ( Oyuncular Arası)
- Sanal Sandık Sistemi
- Bot Koruması
- Yüksek Derecede Hile Koruması (KillAura vb)
- Yüksek Derece X - RAY Koruması
- Hammadde Tarzı Yerler Yok
- Altın Kürek İle Claim!
- Elmas,Zümrüt Karşılığı Köylülerden Spawner Takas Edebilirsiniz!

VE DAHA Niceleri!

Son düzenleme:

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorum olarak diyebileceğim tek şey rezalet sebebi ise :
Özellikler kısmına dolu görünsün diye resmen 2-3-4-5-6-7 kez Hilecilere yoooooq !!!1 yazmışsın. bir şey diyemiyorum artık survival platformunu çöplük ettiniz.

temas1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorum olarak diyebileceğim tek şey rezalet sebebi ise :
Özellikler kısmına dolu görünsün diye resmen 2-3-4-5-6-7 kez Hilecilere yoooooq !!!1 yazmışsın. bir şey diyemiyorum artık survival platformunu çöplük ettiniz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, eleştiride bir yorumdur.

CasKody

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Serverın özellikleri güzelmiş saat 4 ü bekliyorum

Başlangıç kiti varmı ve claim özelliği var mı ?

Weto1598741

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.11.2 olması kötü olmuş ama hile koruması açısından iyi server güzele benziyor saat 4 ü bekliyorum gelicem. ve serveri 1.8 almayı düşünüyomusunuz daha çok kişi ve daha çok eğlence olabilcegine inandıgım için böle bi tavsiyede bulundum.

temas1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.11.2 olması kötü olmuş ama hile koruması açısından iyi server güzele benziyor saat 4 ü bekliyorum gelicem. ve serveri 1.8 almayı düşünüyomusunuz daha çok kişi ve daha çok eğlence olabilcegine inandıgım için böle bi tavsiyede bulundum.

Oyuncularımızın isteğine bağlı olarak her şey olabilir neden olmasın bizim amacımız size kaliteli survival yaşatmak kalite nasıl olur hilesiz bir ortamda benim fikrimce. Değerli yorumunuz için teşekkürler şimdiden iyi oyunlar dilerim...

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam lag sıkıntısı fazlamı?
Ek: Sunucunun 1.12 olma olasılığı varmı?

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
@temas1997

Bence Serveri 1.8 Almalısınız Yani Önerim..
Oyuncular 1.11.2 Falan Girmeye Üsenenler var daha cok 1.8 oynayanlar mevcut bence 1.8 daha iyi olur diyorum ben

temas1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam lag sıkıntısı fazlamı?
Ek: Sunucunun 1.12 olma olasılığı varmı?
Lag sıkıntısı yok olduğu zaman paketimizi yükseltiriz, 1.12 sürümü ise oyuncularımızın isteği doğrultusunda olabilir.

@temas1997
Bence Serveri 1.8 Almalısınız Yani Önerim..
Oyuncular 1.11.2 Falan Girmeye Üsenenler var daha cok 1.8 oynayanlar mevcut bence 1.8 daha iyi olur diyorum ben

öneriniz için teşekkür ediyorum ilk başta 1.8 yapmayı planlıyorduk dosyalarıda hazır şu an ama hilelerin çalıştığını fark ettiğimizde 1.11.2 sürümüne geçirdik oyuncularımızın isteği doğrultusunda olabilir.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Pluginleri Bilmiyorsanız 1.8 Geçin <> Şu İşaretleri Kaldırın Essentials. Ve Pluginler Aşırı Derecede Kötü Bazı Türkçeleştirme Alıntıları. Ve Spawn Güzel Iken Ordaki Market Rezalet Alıntımı Spawn Acaba ??????

temas1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pluginleri Bilmiyorsanız 1.8 Geçin <> Şu İşaretleri Kaldırın Essentials. Ve Pluginler Aşırı Derecede Kötü Bazı Türkçeleştirme Alıntıları. Ve Spawn Güzel Iken Ordaki Market Rezalet Alıntımı Spawn Acaba ??????

Spawn Tamamen Bizim Yapımımız, aslında biz ilk 1.8 sürümünü düşündük x-ray vb hileler çalıştığı için 1.11.2 geçiş yaptık.

Weto1598741

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.11.2 ye hileler var diye geçirmeniz saçma olmuş açıkçası bence 1.8 geçirip edit koruma yaptırabilir'siniz eğer serveri geliştiricekseniz ve oyuncu kalitesi çok olursa 1.8 geçirip özel bir hile koruması yaptırabilirsiniz paralı bence böle daha mantıklı ve 1.8 geçerseniz servera daha çok insan gelecegine emin olun.

temas1997

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.11.2 ye hileler var diye geçirmeniz saçma olmuş açıkçası bence 1.8 geçirip edit koruma yaptırabilir'siniz eğer serveri geliştiricekseniz ve oyuncu kalitesi çok olursa 1.8 geçirip özel bir hile koruması yaptırabilirsiniz paralı bence böle daha mantıklı ve 1.8 geçerseniz servera daha çok insan gelecegine emin olun.

olabilir bu akşam toplantı yapıp konuşabiliriz yönetim ekibiyle değerli yorumunuz için teşekkürler.