Kara Korsanın Laneti ! / Adventure Map / Pro / By Osndbk41 !

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar ! Uzun süre sizinle olamadım.Bunun nedeni forumdan banlanmamdı.
Ama geri döndüm.Ve banlandığım sürede biraz başka forumlarda falan takıldım küçük küçük haritalar yaptım.Ama çoğu zamanda bu haritayı yapmaya uğraştım.Hemde bunu bir texture packe uygun yaparak.Tek kişi olarak yaptığım bir harita.Çok da profesyonel sayılmaz ama deneyin bence.Oynanabilirlik test edildi.Haritayı bilmeyen bir arkadaşıma oynattım.Tabi küçük küçük hatalar vardı tabi.Ama çok büyük sorunlar yok.Önce Caps atmayi düşündüm ama konuyu yazmak uzun olurdu.

By xMaxiOguz
ForumMinecraftTurk : Osndbk41
BFChickenGamersForum : BilgeAdam_Wuxian.

İyi Eğlenceler ! [Not : Yukardaki Nickler Benim Diğer Nicklerim.]

Texture Pack : Athery's Ascended
İndirme Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VİDEO KANALIN VARSA ÇEK, HATTA BANA PMDEN YOLLA.İZLERİM.BUNU **********E YOLLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! - Beğenilirse,Version2 Çıkabilir.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adminin söylediği rapor et butonunun bilinçsizce kullanilmasi bu galiba.Orada yazdi ki : ''Küçük şeyleri rapor etmenize gerek yok.''[DOUBLEPOST=1376684356,1376684321][/DOUBLEPOST]HARITAYI OYNAYACAK OYNASIN OYNAMAYACAKTA OYNAMASIN SIZINLEMI UGRASACAGIM !

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Umrumda degilsiniz.Sen git resim koymayi degil harit ayapmayi ogren sonra gel senin yeteneklerini sınayalım.
Buraya da daha fazla cevap yazmıycam

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Forum kurallarını uygulayışınıda anlatayım sana burada var

3-Cinsel içerikli, küfürlü, kişiye hakaret edici konu açmak yapmak yasaktır. (Gerekli cezai işlemler uygulanır.:(Bunun aynısı yaptığını yorumlarada geçerli

***************** banlanmak umrumda değil !

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olm Lan 1 Resim Koymuyon Adamlarla Kavga Ediyon Ben Olsam Al Sana 1 Resim Deyip Bir Sürü Resim Yüklerdim.

yokedicise

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
lan 1 resim eklememişse ne olmuş amma büyyüttünüz konuyu ya haritayı oyniyacaksan oyna yada git[DOUBLEPOST=1376726451,1376726114][/DOUBLEPOST]bide tuzaklar çalışmadı tapınaktaki :D okları çaldım XD

yokedicise

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum komut bloğu fln kullan spawnpoint ekle öldüğümüzde eşyaların gitmemesini sağla bide rayları düzelt gitmio tren biraz hatalar var ama map güzel hikaye güzel bide insan der barışçılda yapma die bende diom büyücü nerde :D :D eğer benle yapmak istersen server kur yapak mapı atarız

kuqks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş virüslü bu hemen düzelt bak bana güvenmiyosan süresiz fuul sürüm eset nod 32 antivirüse güven virüslü rapor edicem