Çünkü diğer insan evlatları zamanında verilen öğütlere uymamış. Ayrıca teklonoji falan ne ayak insanlar bildiğin eski çağda normal evlerde yaşıyorlardır..
Aslında bütün insanların sahip oldukları çok iğrenç bir şey var. İnsanlar çok çabuk bir şeyin etkisinde kalıp onu takıntı haline getirip sapıtabiliyorlar ve çok ufak şeylerden dolayı psikopat hastası olabiliyorlar ve bu tür şeyler de insanların sonunu getiriyordu O devirlerde. Bakınız İtalya da bulunan taşlaşmış insanlar. Bu insanların suçu neydi peki? Eş cinselliği ve cinsel ilişkiyi aşırı derecede abartıp zenginlikleriyle sapıttılar efendim. Bu yüzden Tanrının gazabına uğradılar.
Babil kulesinin bir efsanesi vardır. Bu kule inşaat edildikten sonra yer yüzüne,Babil'e melekler indi ve insanların bazıalrına ufak tefek büyü öğrettiler. Daha sonra insanlar bu durumu takıntı haline getirip büyüde kendilerini aştılar çok abarttılar her şeylerine büyüyü kattılar ve etraflarına çok yaydılar sonucunda sapıttılar.Sonuç olarak melekler yer yüzüne bir daha inip O bölgeyi yok ettiler. Şimdi size soruyorum bulutların arasına kadar yükselen Babil kulesinin gerisi nerede?
teknolojik kısmını bırakalım,
milyonlarca insan içinde sadece nuh ve oğullarımı istenileni yapmış
nerden biliyoruz hiç iyi insan olmadığını
ayrıca nuh ve oğulları öğütlere uymasına rağmen dev bir gemi yapıp dalgalarla uğraşmak,sonunda yanlız kalmak zorunda kalıyor adaletlimi
Kardeşim sana ben yukarıda açıkladım bu diğer insanların ölümünü falan + Emir Allahtan geliyorsa ne olursa olsun yapacaksın bu fani dünya diğer hayatın yanında bir
hiç!
Sonuçta ışık hızında değil , hızına hetişilebilir ve uydu yakalanabilir.[DOUBLEPOST=1425133758,1425133446][/DOUBLEPOST]
Atıyorsun

Hatta dünya nüfusunun yarısından fazlasının bunu bilmemesinin sebebinin bütün dünya liderlerinin bunu saklaya uğraşması filan. Nasıl kekolar var ya
Aslında dünya liderlerinin saklama kısmına gelirsek onlarda bilmiyorlar hehehehe adamların başka işlerimi yokta insanlardan dinozorları saklayacaklar?
Dinozor dediysem şu gövdesi ayakları falan foklara benzeyen uzun bir kuyruk zürafa kadar uzun bir boyna sahip olan şu ana kadar varlığı kanıtlandı bu dinozor türünün diğerlerininki hala sırlarla dolu...
+ Dünyanın hala keşfedilemeyen bir sürü yeri var

[DOUBLEPOST=1425148677][/DOUBLEPOST]
Nuh tufanı bütün dünyayı kapsamıyor şimdi dağılabilirsiniz.
Kanıt göstersene pnp? Neden Vikipedi de Nuh'un 3 oğlunun farklı bölgelere gidip çoğalıp kabileler oluşturup daha çok çoğalıp farklı yerlere gidip şehir ülke falan oluşturdukları yazıyor? Neden hangi ırkın hangi oğlundan çıktığı yazıyor?[DOUBLEPOST=1425148833][/DOUBLEPOST]
Adamların elinde kanıtlar var konuşuyor
Allah'a dair kanıt mı istiyorsun pnp?
Tanrı parçacığı denilen şeyi bir araştır ( ͡° ͜ʖ ͡°)