Kara Şovalye Uydusu

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler o bu değilde
Dünya - Güneş Arası uzaklık 149.500.000 km
Dünyanın çevresi 40.075 km
Işıklar dünyaya 7 dakikada ulaşıyor bu şeyse 10 dkda dünyanın etrafında dolaşıyor. Yani ışık hızının 3/1.5'u gibi bir şey . Yani bu kadar net foto çekmek imkansız

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çünkü diğer insan evlatları zamanında verilen öğütlere uymamış. Ayrıca teklonoji falan ne ayak insanlar bildiğin eski çağda normal evlerde yaşıyorlardır..
Aslında bütün insanların sahip oldukları çok iğrenç bir şey var. İnsanlar çok çabuk bir şeyin etkisinde kalıp onu takıntı haline getirip sapıtabiliyorlar ve çok ufak şeylerden dolayı psikopat hastası olabiliyorlar ve bu tür şeyler de insanların sonunu getiriyordu O devirlerde. Bakınız İtalya da bulunan taşlaşmış insanlar. Bu insanların suçu neydi peki? Eş cinselliği ve cinsel ilişkiyi aşırı derecede abartıp zenginlikleriyle sapıttılar efendim. Bu yüzden Tanrının gazabına uğradılar.
Babil kulesinin bir efsanesi vardır. Bu kule inşaat edildikten sonra yer yüzüne,Babil'e melekler indi ve insanların bazıalrına ufak tefek büyü öğrettiler. Daha sonra insanlar bu durumu takıntı haline getirip büyüde kendilerini aştılar çok abarttılar her şeylerine büyüyü kattılar ve etraflarına çok yaydılar sonucunda sapıttılar.Sonuç olarak melekler yer yüzüne bir daha inip O bölgeyi yok ettiler. Şimdi size soruyorum bulutların arasına kadar yükselen Babil kulesinin gerisi nerede?
teknolojik kısmını bırakalım,
milyonlarca insan içinde sadece nuh ve oğullarımı istenileni yapmış
nerden biliyoruz hiç iyi insan olmadığını
ayrıca nuh ve oğulları öğütlere uymasına rağmen dev bir gemi yapıp dalgalarla uğraşmak,sonunda yanlız kalmak zorunda kalıyor adaletlimi :(
Kardeşim sana ben yukarıda açıkladım bu diğer insanların ölümünü falan + Emir Allahtan geliyorsa ne olursa olsun yapacaksın bu fani dünya diğer hayatın yanında bir hiç!
Sonuçta ışık hızında değil , hızına hetişilebilir ve uydu yakalanabilir.[DOUBLEPOST=1425133758,1425133446][/DOUBLEPOST]
Atıyorsun :( Hatta dünya nüfusunun yarısından fazlasının bunu bilmemesinin sebebinin bütün dünya liderlerinin bunu saklaya uğraşması filan. Nasıl kekolar var ya
:(
Aslında dünya liderlerinin saklama kısmına gelirsek onlarda bilmiyorlar hehehehe adamların başka işlerimi yokta insanlardan dinozorları saklayacaklar?
Dinozor dediysem şu gövdesi ayakları falan foklara benzeyen uzun bir kuyruk zürafa kadar uzun bir boyna sahip olan şu ana kadar varlığı kanıtlandı bu dinozor türünün diğerlerininki hala sırlarla dolu...
+ Dünyanın hala keşfedilemeyen bir sürü yeri var :)[DOUBLEPOST=1425148677][/DOUBLEPOST]
Nuh tufanı bütün dünyayı kapsamıyor şimdi dağılabilirsiniz.
Kanıt göstersene pnp? Neden Vikipedi de Nuh'un 3 oğlunun farklı bölgelere gidip çoğalıp kabileler oluşturup daha çok çoğalıp farklı yerlere gidip şehir ülke falan oluşturdukları yazıyor? Neden hangi ırkın hangi oğlundan çıktığı yazıyor?[DOUBLEPOST=1425148833][/DOUBLEPOST]
Adamların elinde kanıtlar var konuşuyor :(
Allah'a dair kanıt mı istiyorsun pnp?
Tanrı parçacığı denilen şeyi bir araştır ( ͡° ͜ʖ ͡°)

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler o bu değilde
Dünya - Güneş Arası uzaklık 149.500.000 km
Dünyanın çevresi 40.075 km
Işıklar dünyaya 7 dakikada ulaşıyor bu şeyse 10 dkda dünyanın etrafında dolaşıyor. Yani ışık hızının 3/1.5'u gibi bir şey . Yani bu kadar net foto çekmek imkansız
Bu resimleri çekmek mümkün, uzayda uyduyla video de kaydedilebiliyor

Edit: Güneş ışınları dünyaya 8.44 dk da ulaşıyor, dünyanın etrafında 10 dk da dönüyor ışığın 2 katı kadar hızlı değil yani şu an yakalayamayacağımız kadar hızlı ama resmii çekebiliriz

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Dünyanın keşvedilmeyen yerleri : Okyanusun dibi , okyanusun dibi , daha fazla basıncı olan okyanusun dibi ve birdaha okyanusun dibi yani yaşama elverişli olmayan yerler :(
Bondeo/Borneo adasını araştır bir istersen sadece ve sadece bilim insanlarından oluşan 2 grup araştırmaya gitti ve gidiş tarihleri arasında bayağı fark var. ve adanın bir özelliği de adada bulunun bütün böcek türlerinin normalden aşırı büyük olması. Neslinin tükendiği düşünülen bacak kadar evcilleştirilebilen fil türü ve unutmadan yerlilerin söylediğine göre 7 burun deliğine sahip olan ve nehirden nadiren su yüzüne çıkan ejderha (yılan).(27 Metre uzunluğunda fotoğrafı çekilmiş.)
Daha bir sürü yer var sen pek bilmiyorsun :)
Bermuda şeytan üçgenin sırrını biliyor musun? Hayır fakat kızıl ötesi ışınlarla çekilen bir fotoğrafta tam ortasında bir piramit var :ha: bilgisayara kaydetmiştim fotoğrafı biraz arayayım bulursam mutlaka buraya atarım :) Daha birçok yer ve akıl mantık sır erdirilemeyen canlılar var bu dünyada.

*Bermuda şeytan üçgeninin ortasında dibinde bulunan kızıl ötesi ışınla çekilmiş olan fotoğraf*

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bana yazdığın cevapla benim yorumumun ne alakası var? @B35T14
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tamam şimdi burada böyle demiş;
Tevrat’ta bu geminin Ararat (Ağrı) dağına yerleştiği bildirilir8. Hz. Nûh’un gemisinin Ağrı dağında olması mümkün değildir. Çünkü, bu dağın yüksekliği 5165 m. dir. Devamlı buzla kaplı olan bu dağın tepesine, gemiden inecek insanlar burada nasıl hayat sürdüreceklerdir? Zirvede çok azalan hava basıncı sebebiyle biyolojik olarak normal hayatın devamı âdeta imkânsızdır.
Fakat 2 yıl önce gemi ağrı dağının içinde keşfedildi. Merak edenler araştırabilirler. Bu ne şimdi?

+ Tufanın bütün dünyayı veya sadece Hz. Nuh'un bulunduğu kavmi kapsadığına dair kesin bir kanıt yok. Ayette geçen ''Arz'' kelimesi iki anlamada geliyormuş. Yani Tufan bütün dünyayı da kaplamış olabilir sadece O kavmi kaplamış ta olabilir. Kesin bir kanıtı yok bunun ile ilgili fakat Amerika da çölde büyük bir kanyon var ve kanyonun etrafında çok büyük su izleri var.O kanyonu dev dalgaların aşındırıp keserek yaptığı söyleniyor. Hatta O kanyonu Mars ile ilgili bazı şeyleri örnek göstermek için kullanıyorlar.

Senin mesajına karşılık benim mesajım ne alaka dersek ilk dediğim ''Kanıt göstersene'' senin dediğin tufan bütün dünyayı kaplamıyor lafına karşılıktı diğer dediklerim ise bence bütün dünyayı kaplıyor çünkü 3 oğlu farklı bölgelere giderek farklı ırkları oluşturdular dedim.

++ Attığın linkte ki konuda 2007'den kalma yorum bile var. Nuh'un gemisi Ağrı dağının için de 2013'de keşfedildi bir örnek alınarak bir yere götürüldü fakat nereye ve ne amaçla götürdüklerini hatırlamıyorum.