Karakal Mod Paketi Sorunum

AlpxTer

mc.airesblue.net
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar ben "Karakal" adlı mod packi çok seviyorum, ancak 1.5.2 versiyonundan yüksek versiyonlara bu mod pack nasıl yüklenir bilemiyorum? Yardımcı olabilir misiniz?

Moderatör tarafından düzenlendi:

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok kolay öncelikle oynayacağın sürüme new profile de ve sürüm aç oyuna gir çık sonra sürüme uygun forgeyi yükle (install client) forge sitesi :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Forgeyi yükledikten sonra .minecraftta mods ve config oluşacak modsa istediğin modları atacaksın config den de çıkan sorunları düzelteceksin :)

Moderatör tarafından düzenlendi:

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba,

@aLpTeKiN_001 adlı arkadaşım, konunuzu yanlış yere açmadan, konu başlığınızın uygunsuz olmasından dolayı uyarı puanı alacaksınız, başlığınız değiştirilip konunuz daha düzgün yazılacak. Bundan sonraki konu açma işlemlerinizde daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.

Çok kolay öncelikle oynayacağın sürüme new profile de ve sürüm aç oyuna gir çık sonra sürüme uygun forgeyi yükle (install client) forge sitesi :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Forgeyi yükledikten sonra .minecraftta mods ve config oluşacak modsa istediğin modları atacaksın config den de çıkan sorunları düzelteceksin :)[DOUBLEPOST=1392212381,1392212319][/DOUBLEPOST][KONU RAPOR]

*Konu yeri yanlış

*Başlık konuyla ilgili olmalı

@Mr.Steve size de bizden önce davrandığımız için teşekkür ediyoruz, fakat forum kurallarına "Rapor Edildin!" düşüncesini baz alan konuşmalara uyarı puanı vermek zorundayız, bundan sonra yanlış iş yapan üyeyi görürseniz rapor edip bırakın, konuya "Seni rapor ettim, Konu Rapor, Birazdan uyarı alacaksın." gibi mesajlar yazmanız forumda yasak, ilgili konuyu forum kurallarında bulup okuyabilirsiniz. Sizlere puansız uyarı veriyorum, dikkatli olun.

İyi forumlar! :aşık:

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ancak sadece diğer arkadaşlarında rapor etmesini engellemeye çalıştım 10 kişi aynı şeyi rapor etmesin sizin işiniz daha kolaylasın 10 yerine 1 olsun istedim bilmiyordum :(

Anlayışınız için teşekkürler.