Hiç unutmam resim çizmemi bırakan olayı.Resim yarışmasına katılmıştık ben ve bir abi ile beraber.Biz 70 kişi içinden 4. - 5. olduk hoca asla söylemedi bize kimin 4. kimin 5. olduğunu.Ve bizim resimlerimize bu resimleri bu çocuklar çizmemiş diyerek bize düşük not vermişlerdi.Ayrıca çok büyük haksızlık vardı yarışmada.Yarışma birincisi özel okuldan bir kızdı yaptığı resim ise 2 koca papatya bir kulübe iki yeşil tepe bir gök kuşağı 2 basit bulut bir çöp kız yerdeki çöpü alıp geri dönüşüm kutusuna atıyor. Konu çevre kirliliğiydi.Bizim resimlerimiz de bir tek kendi resmimi hatırlaya biliyorum abinin resimini hatırlayamıyorum.Ben de ise İnegöl'ün saat kulesi (Orası caddedir Devlet hastanesi falan oradadır.) hemen kulenin karşısın da ki havuz cadde deki arabalar sokakta ki nisanlar yerlere tükürüyor yere çöp atıyorlardı ve hiç biri çöp adam değildi düzgünce çizilmiş insanlardı her şey güzelce yapmıştım her türlü detayı yapmıştım en ufak detayı bile kaçırmamıştım. (Gölgelendirme ışık vb.) ve hakkım yenildi bu resimi bu çocuk yapmamış diye puanım düşürüldü basit ana sınıfı düzeyin de bir çocuğun yapa bileceği bir resim birinci olmuştu.O gün yemin ettim bir daha resim çizmeyeceğim diye.