Karakalem Chypie

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış yer.Fan çalışmaları'na açılması gerekirdi.
Onun dışında çok hoş olmuş ^^
diğer forumlar kısmına atılmalı böyle bi konu çünkü minecraftla alakası yok burdada en uygun kısım konu dışı genel oluyor yani mantıklı düşünürsen böyle minecraft başlındaki bi foruma ablamın resmini koymam ne kadar mantıklı olurdu bilemicem

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bizden fikir istersen biz resim çizmeyi bilmeyenler olarak süper. Fakat Prof. lara göstermelisin. Resim kurslarına gidebilirsin resmini geliştirmen için.

Ayrıca Sınıf kaça gidiyorsan oradaki resim öğretmeninden fikir isteyebilirsin.

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koltuga bırı uzansın forumda. Sende onu cız yakısıklı tıtanık hesabı anladın sen . :) Yorumu uzatmayım ovmeyım zaten forumda yetenegın ustune kımse su dokemez ben harıc. Iyı caps olur bu :)[DOUBLEPOST=1422686747,1422686341][/DOUBLEPOST]Bıde Ahmet ablan kac saat karsında durdu oyle ? Bu yetenek genetık mı ? Kalem ucu sıvrı mı cızdın ? Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendı acaba. Cok kotu durumdayım alırmayın mesajlara.
ablam niye dursunla kendi fotosu var :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
******* resmi engelleyip benim "bu insanlar neyi beğeniyor" tepkisini veriyor gibi olmam falan derken.
Evet yeteneklisin. :sgül:

CahiliyaT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aga guzel sanatlar lisesi filan mi yoksa egitim aldin mi yooooksa kendin bilginle mi cizdin ? +1

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi