TinecraftMurk
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yolda yürürken yanımızdaki binada yıkım çalışması yapıldığı için yola bir şey düşmesin diye trafiğin bir şeridine kadar kapatmışlar bende köşeden köşeden eve doğru yürürken taksinin bir tanesi kapalı şeride girip (yan şeritte trafik var çakallık yapıp trafiği yaracak)üstüme doğru sürmeye başladı bende sinirlenip Gir lan Gir sanki boyun uzayacak diye bağırdım adamda camdan çıkıp hayırdır bilader bir sıkıntı mı var dedi ? Ne giriyorsun lan yola derken bir ondan bir benden birbirimize girdik bir ara adam ulan senin git lan yoluna dedi bende yandaki inşaattın bütün herşeyini sökmüşlerdi ordan bir ince uzun demir aldım adamın arabasının camına attım cam tuz buz oldu millet geldi ayırdı neyse polis aracı geldi bizi götürdüler orda ne olduğunu anlattık felan polis bana şahıs malına zarar vermekten ve haraketten nöbettçi mahkemeye sevk edileceğimi söyledi beni dün akşam nezarete götürdüler.Nezarette geç saatte çok susadım ve bir polise su verirmisin dedim meğer polis zebaniymiş benide nezaret yerine zindana atmışlar.
Son düzenleme: