MC Batuhuso
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Final bölümü ilk 2 bölüme göre çok daha başarılı :![]()
Sağolun bunun için epey prova yaptık.
Final bölümü ilk 2 bölüme göre çok daha başarılı :![]()
Bak kardeşim belki yanlışlıkla yazmışındır diye adminlere şikayet etmicem, ancak küfür kullanmak BAN Sebebidir! Ki zaten , ben arkadaşlarıma yardım etmek amaçlı o kadar yazdım, daha iyisini daha güzelini yapabilsinler diye, senin benim yazdıklarıma karışma hakkın yok, lütfen kullandığımız sözcükleri dikkatli şeçin burası sokakta 2-3 çocukla takıldığınız bi yer değil!üşenmedinmi bilemem
Bak kardeşim belki yanlışlıkla yazmışındır diye adminlere şikayet etmicem, ancak küfür kullanmak BAN Sebebidir! Ki zaten , ben arkadaşlarıma yardım etmek amaçlı o kadar yazdım, daha iyisini daha güzelini yapabilsinler diye, senin benim yazdıklarıma karışma hakkın yok, lütfen kullandığımız sözcükleri dikkatli şeçin burası sokakta 2-3 çocukla takıldığınız bi yer değil!
Özür DilerimSeninle tartışmayacağım peki sen kazandın şimdi egon tatmin olduysa benim mesajlarımı alıntılama rahatsız oluyorum.
Herobrine konusuna alınmadım sadece karakterin skini oyduAslında ilk yorumum sadece sana hitaben değil bu herkezdeki herobrine şevkine hitabendi.
Üstünüze alınmamanız için son cümlemde yatıştırmaya çalıştım ancak alınmışsınız artık :çoküzgün:
Herobrine konusuna alınmadım sadece karakterin skini oyduonu belirtmek istedim
Neyse Ben Özür Diliyorum Konu Kapansın Diyorum![]()
Nasıl ?brezilya pembe dizisi çekmişsin kardeşim
Nasıl ?
Kameraman berbat editler berbat diyorum sürekli brezilya pembe dizisi müzikleri giriyor emek verin biraz yahu