Karanlığın Lorduna Karşı [Tüm Bölümler Burada Yayınlanacaktır]

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
üşenmedinmi bilemem
Bak kardeşim belki yanlışlıkla yazmışındır diye adminlere şikayet etmicem, ancak küfür kullanmak BAN Sebebidir! Ki zaten , ben arkadaşlarıma yardım etmek amaçlı o kadar yazdım, daha iyisini daha güzelini yapabilsinler diye, senin benim yazdıklarıma karışma hakkın yok, lütfen kullandığımız sözcükleri dikkatli şeçin burası sokakta 2-3 çocukla takıldığınız bi yer değil!

MC Batuhuso

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim belki yanlışlıkla yazmışındır diye adminlere şikayet etmicem, ancak küfür kullanmak BAN Sebebidir! Ki zaten , ben arkadaşlarıma yardım etmek amaçlı o kadar yazdım, daha iyisini daha güzelini yapabilsinler diye, senin benim yazdıklarıma karışma hakkın yok, lütfen kullandığımız sözcükleri dikkatli şeçin burası sokakta 2-3 çocukla takıldığınız bi yer değil!

Tamamen arkandayım ve eleştirilerin için teşekkür ederim,sağol.

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Seninle tartışmayacağım peki sen kazandın şimdi egon tatmin olduysa benim mesajlarımı alıntılama rahatsız oluyorum.
Özür Dilerim :( Amacım Bu Değildi Sadece Hatalı Olduğun Yerleri Söyledim
Birde Ricam Lütfen Diğer Yorumlarında Üslubuna Dikkat Edebilirmisin Gerçekten Kırıcıydı da ... :)

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında ilk yorumum sadece sana hitaben değil bu herkezdeki herobrine şevkine hitabendi.
Üstünüze alınmamanız için son cümlemde yatıştırmaya çalıştım ancak alınmışsınız artık :çoküzgün:
Herobrine konusuna alınmadım sadece karakterin skini oydu :) onu belirtmek istedim
Neyse Ben Özür Diliyorum Konu Kapansın Diyorum :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine konusuna alınmadım sadece karakterin skini oydu :) onu belirtmek istedim
Neyse Ben Özür Diliyorum Konu Kapansın Diyorum :)

Ya skini olduğunu biliyorum zaten serverde de pvp kapalı hatta wither de galiba /d wither komutu ile yapılmış bir bossdu ? yandan sürekli ateş topu atan fırlatıcıya da anlam veremedim :D

GolemRevenge

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura Bakma ama vahşet işlemek ne demek (2.Bölüm) (Çoğu Kişiye Buna Takılmam Saçma Gelicek)
sataşmak gibi bi niyetim yok basarilarinizin devamini dilerim

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
abicim bende oynıyabilirmiyim yaşım 14 zevkle oyunculuk yapabilirim :D şimdiden teşekkürler