Karanlık Vazo - MS Paint

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Paintle yapılacak en iyi resim olmuş. Yalnız sağ üst köşedeki gözler ve pencere bana çok tuhaf geldi :S
-----/-o-\-----
Hayat dediğin o yalanı, ben her gün yaşıyorum... Ama senin gibi hayatın ucundan tutmuyorum, BOĞAZINA YAPIŞIYORUM!

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra neden Türkiye gelişmiyor. Aha senin gibi abilerden işte. Cevabını öğrendin şimdi git kendini as.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Paintle yapılacak en iyi resim olmuş. Yalnız sağ üst köşedeki gözler ve pencere bana çok tuhaf geldi :S
-----/-o-\-----
Hayat dediğin o yalanı, ben her gün yaşıyorum... Ama senin gibi hayatın ucundan tutmuyorum, BOĞAZINA YAPIŞIYORUM!

Pencere perspektifte daha uzaktaymış gibi düşün. O zaman belki beni anlayan ilk kişi olabilirsin bu resim hakkında. B)

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Pencere perspektifte daha uzaktaymış gibi düşün. O zaman belki beni anlayan ilk kişi olabilirsin bu resim hakkında. B)
Hayır, pencerenin yanındaki o gölgelendirme şeysi *ne olduğunu kavrayamadı* olmamış. Onun dışında paint ile iyi iş çıkarmışsın diyebiliriz :)
-----/-o-\-----

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vazodaki gölgeleri ve renk geçişlerini biraz daha belirginleştirirsen daha iyi olurmuş.Pencereyi ve etrafındaki ışıklandırmayı beğenmedim.Mumda bir eksiklik göremedim ama sanırım fitilin de gölgelendirmeye falan ihtiyacı var. ˚͜˚

Son düzenleme:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Vazodaki gölgeleri ve renk geçişlerini biraz daha belirginleştirirsen daha iyi olurmuş.Pencereyi ve etrafındaki ışıklandırmayı beğenmedim.Mumda bir eksiklik göremedim ama sanırım fitilinde gölgelendirmeye falan ihtiyacı var. ˚͜˚

Teşekkürler.

Fitile gölgelendirme yapmak mı?

Fitili en fazla bir-iki ton gölgelendirebilirim ki o da çok değişmez şimdiki haline göre. Işık kaynağı yukarıdan vurduğu için altına belki daha koyu bir nokta yapılabilir, ama dediğim gibi görünüşünde bir değişiklik olmaz yani.

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.

Fitile gölgelendirme yapmak mı?

Fitili en fazla bir-iki ton gölgelendirebilirim ki o da çok değişmez şimdiki haline göre. Işık kaynağı yukarıdan vurduğu için altına belki daha koyu bir nokta yapılabilir, ama dediğim gibi görünüşünde bir değişiklik olmaz yani.
Hmm. Zaten pek bir sorun yaratmamış, vazo ve pencereye kıyasla hani.

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki Pencere'nin arkasında böyle bir Olağanüstü bir ışık varsa böyle samanyolutv deki gibi bir an olduysa ???_?-Ü=-asdpas- ????? Vazo harika mumda müthiş