L
LifeTaker
Ziyaretçi
Sabahın ilk ışıklarıyla beraber uyanmaya başlamıştım. Yanımda, yastığımda ıslaklık vardı. Önce köpeğim Lily yaptı sandım fakat daha sonra gece kustuğumu fark ettim. Uyandığımdan beri başım dönüyor, felaket derecede ağrıyordu. Zor da olsa kalkmayı başarabilmiştim. Nedensiz yere sinirlenmeye başlamıştım. Aynanın karşısında kendime öylece bakıyordum. Gözlerimin altı şişmişti. Dayanamayıp kendimi yine yatağa attım. Fakat kusmuğu temizlemeyi unutmuştum. Yastığı yere attım ve yatmaya devam ettim. Ağrılarım azalmamış, tam tersine daha da artmıştı. Ne olduğunu anlayamadan, dairesel halkalar içinde bilmediğim bir yolculuk başladı! Küfürler etmeye başlamıştım kafamın şekil değiştirdiğini hissediyordum, parmaklarım birer birer kayboluyordu! Ve sonunda bir ağacın tepesine düştüm... Baygınlığım geçtiğinde ne kadar süre baygın olduğumu hatırlayamıyordum. Kafamı kaldırdığımda ise lanet olasıca o manzarayla karşılaştım;
İçimden şehadet getirmeye başlamıştım. Fakat o da ne! Karşıdan yeşil, küçük bir şey geliyordu şuna benzer:
Yanına yaklaştım, önce dost sandım fakat tss a benzer bir ses çıkarttı devamını hatırlayamıyorum. Sanırım yine bayılmışım.
Devamı gelsin mi?
Devamı gelsin mi?