Kararsız kaldık...

Sizce hangi sunucuyu açalım ?

• MMORPG

Kullanılan: 12 40.0%
  • Hard Faction

Kullanılan: 18 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    30

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, 3 gündür ortağım @Atiılla ile sunucu fikri arasında kararsız kaldık.Ortağım bana bir şey dedi; Türkiye'de artık hard faction kalmadı.Biz en güzelinden yapabiliriz dedi.Birde MMORPG'miz var.İkisi arasında kararsız kaldık.Oylamaya göre MMORPG veya Hard Faciton'a yoğunlaşıp en kısa sürede bitirmekiçin çabalayacağız.Şimdiden teşekkürler.

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Faction yani türkiyedeki tabiri ile Lapisli sunucu emek yok bir şey yok ... neyse şimdilik bu kadar sövmek yeter, ama bizim planladığımız sunucuda lapis mapsi hikaye olucak biraz da olsa eskiden oynadığımız 'Faction' sunucularını yapmaya çalışacağız.
Neyse gelelim sunucudaki şuanda belirlediğimiz farklara sunucunun piyasası yüksek olucak ve birsürü dungeon olucak dungeonlarda ise boss koymayı düşünüyoruz ama boss derkende 1 tane 2k 3k canlı 1 2 tane skill vuran yaratık değil 1 bossda 4 5 tane mekanik skilli olucak istersen protection 5 veya 6 setin olsun dungeondaki son bossun mekaniklerini bilmez isen tek yeme şansın bile olucak dungeonlara 5 kişi girebilicek ve bossu öldürdüğünz vakit emeklerınız boşa gitmiyecek güzel eşyalar vericek lapis konusuna gelirsek bahsettiğim gibi lapis koymayı düşünmüyorum ve koymıyacağımda onun yerine daha yaratıcı birşeyler buluruz ve ekstradan canınız sıkılmasında die eğlenceli oyunlar olucak mesela 'Fetih' (Kale Savaşı) Pirate (Gemi Savaşı) peki bu oyunların ne farkı olucak derseniz 10 vs 10 gibi bir teması olucak ve kazanan takıma şansa bağlı olarak bir ödül verilicek şuanlık aklımıza gelenler bunlar dahada aklımda fikir var sizin önerilerinizi de bekliyoruz kısacası eğer Faction sunucusu açarsan farklılıklarından birileri bunlar.

• Beğen
Reactions: DIO

Schenzio

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapis Koymazsan P4 P5 Gibi setler Dizemez millet. Vipler P5 ile Gezer Biz P1 ile.

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lapis Koymazsan P4 P5 Gibi setler Dizemez millet. Vipler P5 ile Gezer Biz P1 ile.
1.Edit Medit satışı olmıyacak.
2.Viplere verilen itemler belirli olucak.
3.Lapis yerine kolay moddaki dungeonlardan veya ormanda spawner bularak exp kazanabiliceksin.
4.Eşyalarını eventlerden yapabiliceksin.
5.Dediğim gibi Fetih'den gelen ödüller ile eşyalarını yapabilirsin.
6.Dungeonlardan Protection V düşücek veya craft olucak bu konuda emin değilim.
Şuanda aklıma gelenler bunlar daha detaylı düşününce ve serverı hazırlayınca tum bilgiler yayınlanıcak.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes mmorpg yapıyor açılmadan kapatıyor* :(
Eğer hardfaction açıcaksanız mmorpgyi o kadar beklememize değsin* :(

Öneri: Hardfaction ile mmorpgyi karıştırıp güzel şeyler yapabilirsiniz havada uçuşan bloklar partiküller 10larca skilli olan partiküllü şekilli bosslar içlerinden düşen setlerle yürüyünce efektlerin çıkması felan ne güzel olur* :(

Survival-MMORPG'yi karıştırdık ve gayet kaliteli bir sunucu açtık.Maalesef türkiye'de o kadar değer görmedi...

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkes mmorpg yapıyor açılmadan kapatıyor* :(
Eğer hardfaction açıcaksanız mmorpgyi o kadar beklememize değsin* :(

Öneri: Hardfaction ile mmorpgyi karıştırıp güzel şeyler yapabilirsiniz havada uçuşan bloklar partiküller 10larca skilli olan partiküllü şekilli bosslar içlerinden düşen setlerle yürüyünce efektlerin çıkması felan ne güzel olur* :(
Böyle şeyler denendi ne factions nede mmorpg ye girmediği için bir karmaşa oluyor ve sunucu karışık oluyor zaten oyuncular bilgi edinmenin yollarını bilmediği için ve hiç araştırmadan sorularını sorduğu için rehberler veya biz yetişemıyoruz ve onlarda tüm sistemleri kavrıyamadan oyundan çıkıyorlar.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Siz açın, değer vermesini biliriz biz...
-----/-o-\-----
Hayat dediğin o yalanı, ben her gün yaşıyorum... Ama senin gibi hayatın ucundan tutmuyorum, BOĞAZINA YAPIŞIYORUM!