Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teleportlanırken ALLAHU AKBAAAR! diye bağırırsan uzaylıların kralı/kraliçesi oluyormuşsun yani ben öyle biliyorum yani bana söz söyleme bana öyle dediler çaktırma
Bu arada yeni bir fikir daha geldi! Mine Shot - Mine Shot oyunun'da birçok FPS oyununun birleşmesi sonucu ortaya çıkan minecraft sunucusu olacaktır.Çoğu FPS oyunda olduğu gibi oyunda Oda kurabiliceksiniz.Odaya kiç kişinin girebileceğini, harita ayarlarını, ve oyun için oda sahibi komutları olacaktır.Oda sahibi oyundan çıksa bile başka bir oyuncu oda sahibi olacaktır.(Oda içinde bulunan bir oyuncu) birçok silah türü olacaktır.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.