Kararsız kaldım ?! :(

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
:) Asıl sen benim yorumumun tamamını okumadan sadece istediğin kısımları anlayan birisin :(
Espiri yapmak kişinin yazım tarzıyla alakalıysa, evet forum kurallarına aykırı.
Espiri yapmaktan çok dalga geçmeye kayıyor onun söylediği. Ayrıca söyle, bunu espirisi nerede?
Espiri kelime olarak şakalı söz, nükte anlamına geliyor. Burada ben bir şaka göremiyorum, daha çok yanlışıyla alay etme görüyorum?
%90 senin arkadaşın sanırım, arkadaşın diye haksızı korumamalısın :)
Şimdi arkadaşın kısmına takılırsın sen, arkadaşın olmasa bile haksızı koruman yanlış!
Burada bir sıkıntı göremiyorum... :)
baştan başlayalım bana yorumların tamamını okumadımı istediğim kısmı anladımı söylemmissin bir örnek göster
sen gösterene kadar ben sana gösteriyim üste yazdıgım 2cümleden birini tamamen görmezden gelmissin onuda sana yazdım halbuki :)
sıra geldi 2. satırına :D Espiri yapmak kişinin yazım tarzıyla alakalıysa, evet forum kurallarına aykırı. demissin o kuralı banada göster merak ettim
3.satır ^_^ sana göre dalga geçiyor bana göre kendince espiri yapmış nedenmi böyle düşünüyorum çünkü cevabı çok saçma!!!
4. sen kendini edebiyata kaptırmıssın :D saçma bir cevapla alay etmekmi olurmuş, bu bildiğin saçma bir espiri
5. arkadaşım değil iş yerinde canım sıkıldı ondan yazıyom B)
6. bence buradaki asıl haksız @gbaweb onu niye görmezden gelipte diğerine takıldını anlamadım yazıyı yazma nedenlerinden diğeri bu
7. burada sıkıntı yok ama ben burda sıkıldım :)
yazdıgın bütün satırları cevapladım şimdi söyle bana senin yorumunun neresini okumamışım B)

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
baştan başlayalım bana yorumların tamamını okumadımı istediğim kısmı anladımı söylemmissin bir örnek göster
sen gösterene kadar ben sana gösteriyim üste yazdıgım 2cümleden birini tamamen görmezden gelmissin onuda sana yazdım halbuki :)
sıra geldi 2. satırına :D Espiri yapmak kişinin yazım tarzıyla alakalıysa, evet forum kurallarına aykırı. demissin o kuralı banada göster merak ettim
3.satır ^_^ sana göre dalga geçiyor bana göre kendince espiri yapmış nedenmi böyle düşünüyorum çünkü cevabı çok saçma!!!
4. sen kendini edebiyata kaptırmıssın :D saçma bir cevapla alay etmekmi olurmuş, bu bildiğin saçma bir espiri
5. arkadaşım değil iş yerinde canım sıkıldı ondan yazıyom B)
6. bence buradaki asıl haksız @gbaweb onu niye görmezden gelipte diğerine takıldını anlamadım yazıyı yazma nedenlerinden diğeri bu
7. burada sıkıntı yok ama ben burda sıkıldım :)
yazdıgın bütün satırları cevapladım şimdi söyle bana senin yorumunun neresini okumamışım B)
Öncelikle @gbaweb'i fark etmemem, onun haklı olduğunu düşündüğüm anlamına gelmez.
Böyle düşünüyorsan zaten, sorun bende değil sendedir.
Onu takmıyorum bile, zaten o kadar değersiz ki yanıt yazmaya bile değmez.
Hani it ürür, kervan yürür sözü var ya, @gbaweb ürüsün dursun...
Adamı cevap vermeye değer görmüşüm ki hatasını söylemişim, düzeltsin diye.
Ama başkalarına olan saldırma isteğinden dolayı bunu görememişsin bile :)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle @gbaweb'i fark etmemem, onun haklı olduğunu düşündüğüm anlamına gelmez.
Böyle düşünüyorsan zaten, sorun bende değil sendedir.
Onu takmıyorum bile, zaten o kadar değersiz ki yanıt yazmaya bile değmez.
Hani it ürür, kervan yürür sözü var ya, @gbaweb ürüsün dursun...
Adamı cevap vermeye değer görmüşüm ki hatasını söylemişim, düzeltsin diye.
Ama başkalarına olan saldırma isteğinden dolayı bunu görememişsin bile :)
sen benim okadar yazdıgım satırdan bazılarını görmüssün hani sen dedin ya
:) Asıl sen benim yorumumun tamamını okumadan sadece istediğin kısımları anlayan birisin :(
aynısını sana tekrar söylüyorum, senin aklındakini bilemem B)
şimdi senin satırları cevaplamaya geçelim :)
ilk 4 satırda zaten aynı şeyi yazmıssın onları cevaplamıyorum
5. satır senin uyarı bana uyarı gibi gözükmedi senin tabirinle saldırı gibi göründü bana :olgun:
6. satırda ise başkasına olan saldırı isteğidemissin ben buna can sıkıntısı diyorum :)
üstelik sen kendi yorumlarına dikkat etmiyorsun benim yaptıgım saldırmaksa seninki neoluyor?
yani benimki saldırmak seninki uyarmak bilmem anlatabildimmi:)
bu arada 3. bir kişi bunlar tartışıyormu diye düşüne bilir ben onlar için cevaplayım hayır sadece benim can sıkıntımı gideriyoruz B)
nasıl olsa saçma bir konu konu kirlenecek diye düsünmek bu konu için gereksiz içerige bakanlar bunu anlayabilir:D

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kapıda kalmaya son
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İstanbul'un Her Noktasında 24/7 Size en yakın çilingir servisi için 0532 418 1040. istanbul çilingir evi. Ev Ofis Çilingir ...[DOUBLEPOST=1432978172,1432978010][/DOUBLEPOST]
servisi[DOUBLEPOST=1432978268][/DOUBLEPOST]
U wot m8?

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda kuralları çiğnediğinin farkında mısın?
Oyuncuların dil bilgisi ile dalga geçmek veya hatalarını düzeltmek yasak, biliyorsun...
Bilmiyor isen de kuralları okumanı tavsiye ederim, sanırım çok ihtiyacın var...
http://Bu da neüy!?notlar.com/wp-content/uploads/2014/09/gramer-bilgicligi-sendromu-musun-01.png

Not: Yinede uyarın için sağol.