Kararsız kalınca ne yapıyorsunuz?

Anathory

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Herkese merhaba! Hepimizin yaz tatili sıcaklar dışında iyi geçiyor gibi. Çoğumuz günümüzü denizde geçiriyor, bazılarımızda evde bilgisayar başında oyun oynamayı tercih ediyor. Çok küçük bir kısımda "bugün ne yapsam ya" diyerek vaktini harcıyor. Bu kişilere veya birbirimize kararsız kalınca neler yaptığınızı anlatın.

Ben kararsız kalınca, daha doğrusu sıkılınca gidip telefondan kitap okurum.
Peki ya sizler sıkılınca ne yaparsınız?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne kadar ilericiliği savunsam da kitap konusunda gelenekçi davranıyorum, telefondan kitap okumanı önermiyorum kitap kapağıyla okunur.

Kararsız kalmak ile sıkılmayı aynı anlamda kullandıysan benim aklımda oluşan kararsızlık ya da sıkılma eyleminin başka bir şekilde anlamışsındır, bana göre sıkılmanın çok fazla anlamı yok ikisini birbirinden ayırıyorum ama sen öyle düşünüyorsan ana tema olarak sıkılmayı alıyorum,

Sıkılınca Doctor Who'nun eski bölümlerini izlerim şu an izlediğim diziler beklemede (sezon finalinde :() olduğu için eski bölümleri izliyorum hiç yeni dizilere bulaşmıyorum ki bağlamasın beni. Ama kitap okumak da sıkılmayı engeller güzel çözümdür ki sevdiğin kitabı okuyunca sıkılmazsın, ama telefondan okuyunca yorulursun. Telefona da zarar verirsin aynı zamanda.