KardanAdamTR Yeni youtuber [Profesyonel Animatörler] Minecraft yakında daha pek çok oyunla

Manga34TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meraba Arkadaşlar Sizlere youtube kanalımı tanıtıcam Kanal adı KardanAdamTR
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İsterseniz buradan abone olabilirsiniz.

AMACIMIZ
İnsaları eğlendirmek Yeni başlayanlara yol göstermek Bilmeyenlere Öğretmen gülmek ağlamak sevinmek korkmak şaşırtmak.
Neden biz?
%100 Eğlenme garantili animasyonlar.
Sık Sık oyun çekilişlerş [2kez minecraft çekilişi yaptık]
Kar amacı gütmeyen Kanalız
Sakın ama sakın bizi abone olmadan izlemeyin dermiş gibi anlamayın abone olmak zorunda değilsiniz tabikide ama olursanızda güzel olur:D

Bir isteğiniz varsa Çekinmeden söyleyiniz
Bu arada arkadaşım seloyu unutmayalım kendiside çok emek verdi saolsun:)
Abone olmak için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KestaneKafa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeter artık yeter konuları hortlatmaktan başka bir şey bilmez misin sen ?
benmi hortlatıyom. küfür etcem bak şimdi olmuyucak 3 uyarı puanı olucak sonra ban yiyicem. *****ben konuyu hortlatanları hortlama diyom sen gelmişsin burda nediyon[DOUBLEPOST=1388405378,1388405309][/DOUBLEPOST]1 hafta önceki konu hemde *** Biz konu hortlatma diye 2 hafta 1 ay 1 yıl gibi konuya yorum yapanlara diyoruz!

Kod:
Forum içerisinde üyeye hakaret edici kelimeler kullanmayınız.

Aksi takdirde bu ilerde yasaklanmanıza neden olabilir.

Bir daha olmaması dileğiyle.. Rocker_Cyborg...

Moderatör tarafından düzenlendi:

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
benmi hortlatıyom. küfür etcem bak şimdi olmuyucak 3 uyarı puanı olucak sonra ban yiyicem. enayi ben konuyu hortlatanları hortlama diyom sen gelmişsin burda nediyon[DOUBLEPOST=1388405378,1388405309][/DOUBLEPOST]1 hafta önceki konu hemde saf Biz konu hortlatma diye 2 hafta 1 ay 1 yıl gibi konuya yorum yapanlara diyoruz!

Saygı 0 her şey 0 sen yaşama bence taa aşağılara kadar düşmüş bir konunun demek ki artık tutulmadığı belli bunu niye tekrardan bidaha yukarı çıkarıyorsun ? bırak aşağıda kalsın hortlatmanın bi manası yok şimdi seni şikayet ediyorum.

Rocker_Cyborg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saygı 0 her şey 0 sen yaşama bence taa aşağılara kadar düşmüş bir konunun demek ki artık tutulmadığı belli bunu niye tekrardan bidaha yukarı çıkarıyorsun ? bırak aşağıda kalsın hortlatmanın bi manası yok şimdi seni şikayet ediyorum.

Konu hortlatılmamış. Farkındaysanız konu "23 Aralık 2013" tarihinde açılmış. Yani bir hafta önce. Bu konuya yorum yazmaya hortlatma denemez..

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu hortlatılmamış. Farkındaysanız konu "23 Aralık 2013" tarihinde açılmış. Yani bir hafta önce. Bu konuya yorum yazmaya hortlatma denemez..
En altlarda kalmış konuyu tekrardan yukarı çıkarmanın mantığı nedir ki üzerinden 1 hafta geçmiş sonuçta. Hadi hepsine eyvallah dedik diyelim peki bu adamın saygısızlığına ne demeli ?

Rocker_Cyborg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En altlarda kalmış konuyu tekrardan yukarı çıkarmanın mantığı nedir ki üzerinden 1 hafta geçmiş sonuçta. Hadi hepsine eyvallah dedik diyelim peki bu adamın saygısızlığına ne demeli ?

Sorun yapmanıza gerek yok. Birden fazla uyarı puanı olduğundan ben uyarı verince yasaklandı zaten. Ve daha önce dediğim gibi buna hortlatma denmiyor isterse listenin sonunda olsun 2 ayı geçmeden hortlatma denemez...

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun yapmanıza gerek yok. Birden fazla uyarı puanı olduğundan ben uyarı verince yasaklandı zaten. Ve daha önce dediğim gibi buna hortlatma denmiyor isterse listenin sonunda olsun 2 ayı geçmeden hortlatma denemez...
Peki bilgilendirme için sağolun ve adamı yasakladığınız için ayrıca teşekkür ederim :)

EnJoyTheLife

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki bilgilendirme için sağolun ve adamı yasakladığınız için ayrıca teşekkür ederim :)
Esasında Senin Ön Yargın Yüzünden Banlanman Gerkirdi Bence. <_<

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hortlatma yasak değil zaten arkadaşım. Hortlattı diye rapor atanın kendisi bile uyarı alabilir.