Kardeşini Kurtar *-* Adventure/Puzzle/Parkour/Quiz [LİNK + RESİMLERİYLE] Konuya Gel

Böyle Map'Lar Yapmaya Devam Edelimmi ?

• Tabikide Kesinlikle Devam Edin

Kullanılan: 9 75.0%
  • Hayır Gerek Yok

Kullanılan: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, Kardeşini Kurtar Bölüm - 1 Uzun Süre Çalışmalardan Sonra Map Bitti Evet Şimdi Size Hikaye'Den Bahsedek

Hikaye : Kardeşin Ağaç Keserken Organ Mafyaları Onu Kaçırıyor Sadece Onu Değil birçok Çocugu Kaçırıyor Bunlar Sadece Çocuk Kaçırmıyolar Köylü De Kaçırıyolar Ve Sen Uzun Zamandır Bir Şavaşcısın Ve Eğitim Alıyosun Köylüler Hepsi Git Ve Kurtar Diye Sana Yalvarıyor Ve Sen Hem Kardeşini Hemde Köylüleri Kurtarmak İçin Gidiyosun Hadi Bakalım İyi Şanslar Kahraman :)

MAP RESİMLERİ

Evet Arkadaşlar Bu Kadar Önemli Soruları Cevaplıyım

Map Uzun Mu ?

Cevap : Evet
Hata Gebi Biyer Yok Gebi Çünkü Mapı Bitirdikten Sonra Oynadık

İyi Oyunlar

Youtube Kanallarımız :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Youtube Kanallarımız :

BU MAP : SlimeExtreme Team Tarafından Yapılmıştır

Map Linkleri

VİRÜS TOTAL

[DOUBLEPOST=1401041069,1401034038][/DOUBLEPOST]Yorum Atarsanız Seviniriz :)

Son düzenleme:

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soru yanlış minecraft premiumu daha yeni aldım ve 50.48 TL tuttu ama siz doğru cevabı 60 olarak ayarlamışsınız ![DOUBLEPOST=1401043704,1401043028][/DOUBLEPOST]Ayrıca süs olsun diye koyduğunuz tuzak kapılarıyla yukarı çıkılıyor e bölüm geçiliyor :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Soru yanlış minecraft premiumu daha yeni aldım ve 50.48 TL tuttu ama siz doğru cevabı 60 olarak ayarlamışsınız ![DOUBLEPOST=1401043704,1401043028][/DOUBLEPOST]Ayrıca süs olsun diye koyduğunuz tuzak kapılarıyla yukarı çıkılıyor e bölüm geçiliyor :D
Euro ne ara değişti ?[DOUBLEPOST=1401044000][/DOUBLEPOST]şu an 56,72 TL tutuyor.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Babama öyle mesaj geldi ?[DOUBLEPOST=1401044155,1401044123][/DOUBLEPOST]Yehhaaa kardayım ! :D

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkcası Hiç Tuzak Kapılarıyla Çıkıldıgını Düşünemedik Cahillimize Bırakın Premium 56,72 TL Felan Oluyor Bizde Ortasını Bularak 60 Yaptık Eğer Yanlışsak Özür Dileriz Teşekürler Yorumlarınız İçin Bu Arada[DOUBLEPOST=1401047939][/DOUBLEPOST]
Güzel demek isterdim ama biraz daha özenmeliydin. :D
Beğendiginiz İçin Teşekürler[DOUBLEPOST=1401048069][/DOUBLEPOST]
Güzel sanırım yapılarda biraz daha ugrassan dekorasyona birazdaha önem versen daha güzel olacak gibi =)
Gerçi Genel Olarak Ev İçi V.b Tasarım Yani Dekarasyonu 1 Kişiye Bıraktık'Ki Oda Elinden Geldigini Yaptıgını Söylüyor :) Ama Bidakine Gerçekten Önem Vercez Tabi Bide Şuana Kadar Yaptıgımız İlk Adventure Map Bu Cahillimize BIRAKIN Kısacası :) yorumunuz için teşekürler[DOUBLEPOST=1401108812][/DOUBLEPOST]
Teşekürler :) :D[DOUBLEPOST=1401183565][/DOUBLEPOST]+++++ up[DOUBLEPOST=1401199910][/DOUBLEPOST]:) Teşekürler[DOUBLEPOST=1401274102][/DOUBLEPOST]Up[DOUBLEPOST=1401305449][/DOUBLEPOST]uop

• Beğen
Reactions: DIO

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Elmas bloklardan oluşan saçma biryerde doğdum ve komut kullanma yetkim yok.

berksedat123

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ya beyler ben minecraft launger aldım ama nasıl bunu açacağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz güzel görünüyo ama nasıl açacağımı bilmiyorum

atiikali

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Build Kötü fakat düşünce güzel onu beğendim. İyi harita indirdim tavsiye ediyorum..

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Guzel aslinda, hic degilse emek verilmis dogru duzgun bir harita. Sadece cok kolay geldi bana. Gelistirmelisin.

Discovery cihazimdan Tapatalk kullanilarak gonderildi. Yanlisim varsa kusuruma bakmayin.