Karlı biomlar için moden ev O_o[Shader(seusv10.1),ModernHD]

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Karlı biomlar için modern ev yaptım :D İlk başta Şehir kurmayı planlıyordum. Sonradan kar eklemeyi düşündüm. Ortaya güzel bir görüntü çıktı :)

Yalnız Bazı yerlerinde kullandığım şeker kamışlarını kırmayı unutmuşum :alay:
*Eğer isterseniz schematic,Map,Resourcepack ve shader pack link verebilirim.

İşte resimler:

Yolu yapmamın sebebi başta belirttiğim gibi şehir kuracaktım :).

İç tasarımına o kadar önem veremedim.

Donmuş havuza giden yol ( Kapılar resim çekerken yanlışlıkla kırıldı)

Umarım beğenirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk başta şehir amaçlıydı Kare bir site gibi düşün. Sonradan değiştirdim. O yüzden böyle.

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bina çok küçük, ama fena değil. biraz daha büyü bina yaparsan , ozaman ince detaylar gözükür .

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Etrafı çok güzel olmuş ellerine sağlık yolu biraz daha büyütebilirsin. Eve yorum atmasam iyi olacak :D

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. Fotoğraf nedendir bilmiyorum çok hoşuma gitti :)
Yapı sade ve detaysız kalmış dış düzenlemelere de daha fazla özen göstermelisin :)

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cam cok fakat karli alanlar icin iyi durabilir güzel düsünce

Oxuruk

Hexakosioihexekontahexaphobie
En iyi cevaplar
0
kar olan her ülke veya şehirde ki evlerin çatıları normale göre çok daha sivri olur.Nedeni karın yaptıgı agırlık ile çatılar çökmesin ve düşen kar çatının eğimi sayesinde yere düşsün diye.O yüzden sivri çatılı evler inşa edersen karlı biome a cok daha iyi gider.kolay gele.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kar olan her ülke veya şehirde ki evlerin çatıları normale göre çok daha sivri olur.Nedeni karın yaptıgı agırlık ile çatılar çökmesin ve düşen kar çatının eğimi sayesinde yere düşsün diye.O yüzden sivri çatılı evler inşa edersen karlı biome a cok daha iyi gider.kolay gele.
Coğrafya cı detected