Karlı Dağlar - Yarı Korku, Yarı Heyecan !

WinDPzero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar !
Bugün sizlere yaptığım "Karlı Dağlar" adındaki map'i tanıtacağım. Bu arada ismine bakmayın sadece başlangıç yeri karlı :D

Map'in amacı : Tabelalardan gidip John'un evini bulmak ve ardından içindeki gizli kapıya girip sandığı bulmak.

Map'in Kuralları : < Adventure modda oynayın >
< Normal modda oynayın >
< Blok Kırmayın >
< Hile kullanmayın >
< Altınlar Puandır >
< Oynarken korkmayın ya da canınız sıkılmasın >​
(Not: Hata varsa söyleyin, düzeltiyim.)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resimler

Son düzenleme:

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mapinizi indirmek istemedim yani, bir adet resim bile yok cidden biraz daha bilgi vermelisiniz.

WinDPzero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hatırlattığınız için sağolun resim koymayı unuttum 5-10 dakkaya koyuyorum.[DOUBLEPOST=1398440618,1398440040][/DOUBLEPOST]Resimleri yüklüyorum...
Edit: Resimler yüklendi !

Son düzenleme:

CanCeLTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine virüstotal yok ayrıca haritayı oynadım ve harita aşırı kötü . Burası sıkılıp sıkılıp harita koyulcak bir forum değil. Lütfen daha özen gösterip öyle koyun haritalarınızı.

WinDPzero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben sıkılıp sıkılıp map yüklemiyom buraya uğraşıp map yüklüyom ayrıca sen beğenmedin diye iğrenç mi olcak map bi kere bu ilk versiyon ve ben şu ana kadar 2-3 map yaptım map ustası değilim !!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1398517463,1398517383][/DOUBLEPOST]zaten her mapime karışıyosun "CanCelTR" Quoauke Survvial a da saçma şeyler yazmışın

CanCeLTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söylediğim gerçeklere saçma şeyler diyosan...
Ayrıca kötü yorum kaldıramıyosan yaz da ona göre seni fasulyeden sayalım iyi yorum atalım. Ayrıca kendin yazmışsın canım sıkıldı da sıkıntıdan yaptım diye.
Sky survival, skyblock gibi maplar var zaten. Niye yaptın ki? Ayırca biraz oval yapsaydın adaya benzeseydi.
Bu da yaptığım saçma yorum.

WinDPzero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
VİRÜSTOTAL NEDİR BİLMİYODUM BAŞTA
O Bİ KERE YAPTIM, YÜKLEMİCEKTİM AMA SONRADAN YÜKLEDİM'İ İFADE EDİYOR BU FORUMU BIRAKTIM VE HESABIMI SİLİYORUM FORUMDA HERBİŞEYE ŞİKAYET EDENLERE DE YER YOK

FORUMU BIRAKIRKENKİ GİZLİ BİLGİLERİMİ VERİYORUM : YAŞIM 11 1 YILDIR MİNECRAFT OYNUYORUM
SİTE SAHİBİYİM MİNECRAFT REDSTONE'DA YAPILMAYANLARI YAPMIŞLIĞIM VAR ÖRN: CANLI 9D HAREKETLİ SİNEMA BİLGİSAYAR BİLGİM ÜST DÜZEYDE. ALIN SİZE BOL YORUMLAR :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::