mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
Konuya girdiğinizden itibaren @Justsas'ın odasına davetlisiniz !
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Tabe. sen iste yeterde bukadar sövmene gerek yok güzelce söylebilirdin.Dostum senin yatış pozisyonundan girip 7 göbek sülalenden çıkmadan evvel kaldır O lanet videoyu.
Bu tür şeylerde güzelce yaklaştığın zaman genelde suistimal ediliyorsun. O yüzden böyle atarlı bir yaklaşım yaptım.Tabe. sen iste yeterde bukadar sövmene gerek yok güzelce söylebilirdin.
Özür dilerimde komik geliyor hem bu adamlar müslüman değilki(amerikan itleri onlarBu tür şeylerde güzelce yaklaştığın zaman genelde suistimal ediliyorsun. O yüzden böyle atarlı bir yaklaşım yaptım.
Kırdıysam seni özür dilerim asıl niyetim sövmek falan değildi sadece aşırı nefret ediyormuşum gibi kendimi gösterip O videoyu sana kaldırmaktı. Aslında aşırı nefret ediyorum ''ALLAHU ACKBAR'' diyen geri zekalılardan.
Onlar müslüman olmaya bilir ancak senin ''ALLAHU AKBAR'' diyerek komik bir şey sanıp alay edip dalga geçerek dediğin şeyde bir müslümana yakışır bir şey değil. Bu durumda sende? Neden ''ALLAHU AKBAR'' yerine ''jesus christ'' demiyorsunuz?Özür dilerimde komik geliyor hem bu adamlar müslüman değilki(amerikan itleri onlar)
İyice abarttin.. neyse.Onlar müslüman olmaya bilir ancak senin ''ALLAHU AKBAR'' diyerek komik bir şey sanıp alay edip dalga geçerek dediğin şeyde bir müslümana yakışır bir şey değil. Bu durumda sende? Neden ''ALLAHU AKBAR'' yerine ''jesus christ'' demiyorsunuz?
*Kopma Garanti*