iZeckGH
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beceriksizliğini Talafu Edicene Pc Basında Kıç mı Büyütüyon ?fakirlik beceriksizlik x1000 ( hesapladık 500 tl bilrikmez bide kafamıza kaput düşer ölürüz
Beceriksizliğini Talafu Edicene Pc Basında Kıç mı Büyütüyon ?fakirlik beceriksizlik x1000 ( hesapladık 500 tl bilrikmez bide kafamıza kaput düşer ölürüz
Kıç mı *öhöm öhöm*bence gidin terbiye öğrenin.Beceriksizliğini Talafu Edicene Pc Basında Kıç mı Büyütüyon ?
bodrumda doğalgaz yok*Keyfine bak ya koy üstüne yemekleri ısıt doğal gaza ayrıyetten para vermezsin![]()
ne kullanıyorsan onun faturadan gider iştebodrumda doğalgaz yok*
Sen Kıça Küfür Diyosan Herhalde Çok Terbiyeli Bir Aileden Geliyon.Kıç mı *öhöm öhöm*bence gidin terbiye öğrenin.
dalga geçme amacınızı çözemedim ego kasıyor olmalısınız ?Sen Kıça Küfür Diyosan Herhalde Çok Terbiyeli Bir Aileden Geliyon.
Sen Konuyu Nerden Neriye Getiriyon Ben Sana Orada Sanki Cok Agir Küfür Ettim.dalga geçme amacınızı çözemedim ego kasıyor olmalısınız ?
-kilolu değilim
-maalesefki espriyi yapabiliyorum ve bu BAZI kişilerin hoşuna gitmiyor.
başka bir yorum yazarsanız konu tartışmaya dönecektir.
OHA AKLIMI OKUDU DAĞILINSen Konuyu Nerden Neriye Getiriyon Ben Sana Orada Sanki Cok Agir Küfür Ettim.
Eger Kıç Demeyi Ağır Buluyorsan Eywallah.
Herseyde Beceriksiz Değilsindir.
Olmadı Bi Net'e Çırak Mırak Ol![]()
Daha Önce En Fazla 5 Kere Baktiğin Forum Kurallarına Bir Daha Baktıgın İcin Tesekkurler.OHA AKLIMI OKUDU DAĞILIN
(şaka yaptım cnm biraz daha yapıcam )
![]()