TheDetectif0001
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
EVET ARKADAŞLAR BEN VOLKAN BUGÜN SİZLERE TÜRKİYEDE BİR İLK YAPMAK İÇİN BURDA OLDUĞUMU BELİRTİYİM DAHA ÖNCE BİR ÇOK SERVERDE ADMİN KURUCU REHBER MODERATORLÜK YAPTIM VE DÜSÜNDÜM Kİ herkes NORMAL HOSTİNG ÜZERİNE SERVER AÇIYOR BİZ BUNU BUGÜN FARKLI BİR ŞEKİLDE HAMACHİ ÜZERİNDEN YAPICAZ
Server Ağ Kimlikleri : KARTALCRAFT ŞİFRE 123
Server Ağ Kimlikleri : KARTALCRAFT1 ŞİFRE 123
Server İp :25.126.226.2 Alımlar İçin Hamachiden Benimle Bağlantı Kurunuz KARTALCRAFT İyi Oyunlar Diler
NEDEN NORMAL SERVER AÇMIYORUZ ?
DEDİM GİBİ ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ BİR İLK BAŞARMAK
İSTİORUZ 10 20 ONLİNE BU İLK İÇİN YETERLİ
Gelelim Asıl Konuya Server'de Lag Yoktur Bilgisayarım 16 gb Ram'a Sahip Ve Bu 16 Ram İn Yarısını Server İçin Kullandım
Server Factiondur Arkadaşlar Vip Satışı Yapmıcam Zaten Server Beleş Bu Şekilde Çıkarcılık Yapmam Sizce Doğru Olurmu tabii ki Hayır Hem Böylece Durumu Olmayan Arkadaşlara Katkıda Bulunuruz
Gelelim Server Özelliklerine
ARKADAŞLAR SERVERİMDE ADMİN REHBER VE BUİLDER ALIMLARI VARDIR SERVER FACTİONDUR
YAŞDA LİMİT YOK
Ayrıca Size Yapıcaklarımdan Bahsedeyim Napıcaz Arkadaşlar Öncelikle Çok Güzel Çok Mükkemmel Spawnmız Olucak
Warp Edit Olucak Editte Değerli Eşyalar Alabilceksiniz Örneğin KARTAL KAFASI KORUMA 100 ÇOK Güclü Kılıclar Harika İtemler Ama Bunları Yapmadan Önce Sizin Yardımımıza İhtiyacımız Var
Server Ağ Kimlikleri : KARTALCRAFT ŞİFRE 123
Server Ağ Kimlikleri : KARTALCRAFT1 ŞİFRE 123
Server İp :25.126.226.2 Alımlar İçin Hamachiden Benimle Bağlantı Kurunuz KARTALCRAFT İyi Oyunlar Diler
NEDEN NORMAL SERVER AÇMIYORUZ ?
DEDİM GİBİ ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ BİR İLK BAŞARMAK
İSTİORUZ 10 20 ONLİNE BU İLK İÇİN YETERLİ
Gelelim Asıl Konuya Server'de Lag Yoktur Bilgisayarım 16 gb Ram'a Sahip Ve Bu 16 Ram İn Yarısını Server İçin Kullandım
Server Factiondur Arkadaşlar Vip Satışı Yapmıcam Zaten Server Beleş Bu Şekilde Çıkarcılık Yapmam Sizce Doğru Olurmu tabii ki Hayır Hem Böylece Durumu Olmayan Arkadaşlara Katkıda Bulunuruz
ARKADAŞLAR SERVERİMDE ADMİN REHBER VE BUİLDER ALIMLARI VARDIR SERVER FACTİONDUR
YAŞDA LİMİT YOK
Ayrıca Size Yapıcaklarımdan Bahsedeyim Napıcaz Arkadaşlar Öncelikle Çok Güzel Çok Mükkemmel Spawnmız Olucak
Warp Edit Olucak Editte Değerli Eşyalar Alabilceksiniz Örneğin KARTAL KAFASI KORUMA 100 ÇOK Güclü Kılıclar Harika İtemler Ama Bunları Yapmadan Önce Sizin Yardımımıza İhtiyacımız Var