KasabaNetwork
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
KASABANETWORK
Selamlar! Sunucumuz 10.10.2018 tarihinde Skyblock sunucusu olarak tam hizmete açıldı. Oyuncu sayısı rekorumuz ise 12.12.2018 tarihinde 54 oyuncu ile kırıldı!
Oyuncuların yorumlarını dikkate alarak görüş ve önerilerinizi tüm yetkili kadrosu olarak gözden geçirerek sizin istediğiniz bizim de yaptığımız bir yönetim biçimiyle yaklaşık 3 ay 7/24 açık bir şekilde özgün ve yarısından çoğunun istek eklentiler ile oluşturulduğu ve geliştirildiği sunucumuz ne yazık ki yönetim kadrosundaki olumsuzluklar sonucu kapatıldı. Yakın bir geçmişte sunucu geliştiricisi ve kurucusu SalgamSuyu eski yönetim ekibindeki birkaç kişiyle sunucuyu tekrar açmaya karar verdi. Şu anda sunucumuza tecrübeli ve belirli referansları olan pluginer aranıyor. Şartlarımız çok sıkı değil fakat her profesyonelce ilerlemeyi düşünen ve topluluğuna değer veren sunucunun isteyebileceği hafif şartlardan oluşuyor.
Şartlar
• 15 yaş ve üstü olmak
• İletişime geçebileceğimiz referansları bulunmak
• İnsanlarla iletişimi kuvvetli olmak
• Türkçeyi doğru ve düzgün konuşmak
• Yaptığı veya geliştirdiği eklentileri göstermek
Eğer bu şartlara uygun olduğunu düşünüyorsanız ve eklentiler hakkında mevcut bilgilerinizi tazeleyip geliştirebileceğiniz bir fırsat arıyorsanız verilen formu doldurarak mail hesabımıza göndermeniz yeterli olacak. Formu almak için aşağıdaki bilgilerde verilmiş Discord hesabıyla iletişime geçmeniz yeterli olacak.
Mail: [email protected]
Discord: SalgamSuyu#4084