Kasarmı Kasmazmı Acil Yardım

AhmetSaitAS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda minecraft almayı düşünüyorum. Bilgisayarımın özellikleri 3 GB ram , 32 bit işletim sistemi , 2.70 GHz işlemci . Sizce çok fazla kasarmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim . :))

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Sadece Ghzlerini Atman Kaç Bit Olduğunu Atman Ramlerini Atman İşe Yaramaz Biraz Daha İçerikli Yazman Gerek Daha Düzgün Bir Cevap İstiyorsan
Mesela İşlemci Kaç ? (i3 ,i5,i7)

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Çalıştır'a "dxdiag" yazın ve gelen ekranların resmini çekip hızlıresim'den buraya atar mısınız?
Ya da kendiniz bu listeye göre sisteminizin uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz.
MINECRAFT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Bu bilgi Minecraft wikideki Minecraft topluluğu tarafından derlenmiştir. Lütfen en yeni bilgiler için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ziyaret edin, ya da bilgisayaraınızın donanım ve yazılımınızı diğer kullanıcıların bilgisayarlarının listeledeği bilgilerler karşılaştırın.

Mininmum gereksinimleri karşılayan bir bilgisayar Minecraft'ı oynatabilir. Fakat, en iyi deneyim için, önerilen gereksinimleri göz önünde bulundurun.
Minimum Gereksinimler:
  • CPU: Intel Pentium D ya da AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
  • BELLEK: 2GB
  • GPU (Paylaşımlı): Intel HD Graphics ya da AMD (formerly ATI) Radeon HD Graphics OpenGL 2.1 ile
  • GPU (Harici): Nvidia GeForce 9600 GT ya da AMD Radeon HD 2400 OpenGL 3.1 ile
  • HDD: En az Oyunun Özü ve Diğer Dosyalar için 200MB
  • Java 6 Release 45

Önerilen Gereksinimler:
  • CPU: Intel Core i3 or AMD Athlon II (K10) 2.8 GHz
  • BELLEK: 4GB
  • GPU: GeForce 2xx Series ya da AMD Radeon HD 5xxx Series (Paylaşımlı Yonga Seti Hariç) OpenGL 3.3 ile
  • HDD: 1GB
  • Latest release of Java 8 java.com'dan

Yazılım Gereksinimleri:
  • Minecraft Release 1.6 veya daha yenisi. Eski versiyonlar güncel versiyonlara yükseltilmeli
  • Lütfen bunu not alın bazı kullanıcılar Minecraft oynarken Java'nın işletim sistemine uygun (32 ya da 64bit) uyumsuz versiyonlarını kullanırken, Java 7'nin bazı versiyonlarını kullanırken, ya da Java'nın birden fazla sürüme sahip olduklarında hatalar gözlemliyorlar
Eğer paylaşımlı ekran kartına sahip ekran kartlı bir bilgisayarın varsa, satın almadan önce demonun denenmesi aşırı şekilde önerilir.

Stabil bir internet bağlantısı Minecraft'ın dosyalarının indirilmesi, kullanıcı adının onaylanması, ve çevrimiçi sunuculara bağlanmak için gereklidir. Minecraft'ı internet varken en az bir defa yükleyip çalıştırmalısın; sonra, internetsiz oynayabilirsin, ama güncellemeleri almak ve çevrimiçi oynamak istiyorsan internete bağlı olmalısın.

Minecraft tost makinelerinde (bazıları Java kullansa bile), arabanda (yanlış fikirlerimizi yanlış çıkartabilirsiniz), Windows RT tabletlerde ya da Chromebook'larda çalışmaz.

Minecraft sunucusu çalıştırmak için sistem gereksinimleri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bulunabilir.

AhmetSaitAS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
demosunu oynarken hic bir sıkıntı olmuyo demoyla ful arasinda kasma bakimindan fark olurmu ?

BYTH

Emekli
En iyi cevaplar
17
demosunu oynarken hic bir sıkıntı olmuyo demoyla ful arasinda kasma bakimindan fark olurmu ?
Eğer Demo modunu oynadıysanız ve FPS değeri 30 FPS üstüyse hatta 60 FPS yakını ve üstüyse gönül rahatlığıyla oyunu alabilirsiniz. Ama oyun içinde değişiklikler meydana gelirse oyun kasmaya başlayabilir (ki çok çok uzun yıllar sonra diye tahmin ediyorum). O zaman Optifine gibi optimize araçlarını kullanabilirsiniz.

AhmetSaitAS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer Demo modunu oynadıysanız ve FPS değeri 30 FPS üstüyse hatta 60 FPS yakını ve üstüyse gönül rahatlığıyla oyunu alabilirsiniz. Ama oyun içinde değişiklikler meydana gelirse oyun kasmaya başlayabilir (ki çok çok uzun yıllar sonra diye tahmin ediyorum). O zaman Optifine gibi optimize araçlarını kullanabilirsiniz.
Genelde 30 fps oluyor cok teşekkürler :)

BYTH

Emekli
En iyi cevaplar
17

Genelde 30 fps oluyor cok teşekkürler :)
Oyun ayarları yüksekteyse biraz kısarak daha güzel sonuçlar alabilirsiniz. 60 FPS ve 30 FPS arası ciddi bir fark var çünkü.
Bu arada oyununuzu güle güle kullanın :)

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
optifine kurabilirsun fps dahada articaktur ve farkli bi hava katar