efesenoz
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben efesenoz. İlk icadım pek ilgi görmedi. Bende yenisini yaptım. Buda Kask Giydirme Oyunu.
Bu oyunun amacı zombiye giysi giydirmek. 5 farklı kask ve boş tuşlarından birine tıklayıp istediğiniz kaskı giydirin.
Uzatmadan video:
Video yine sessiz ama komutlar aşağıda verilmekte.
Komutlar:
1)/setblock <x> <y> <z> 152
Pistonun arkasında bir redstone bloğu oluşturarak enerji verir ve piston öne gidince ilk zombi aşağı düşer. x y z ye koordinatları yazmanız gerekli.
2)/setblock <x> <y> <z> 0
Redstone bloğunu havaya çevirerek enerjiyi kestim.
3)/summon Zombie <x> <y> <z>{Equipment:[{id:0},{id:0},{id:0},{id:0},{id
kask id)}]}
Buda x y ve z koordinatlarında istediğim bir zombiyi oluşturmama yarar. (kask id) yazan yere kaskın id sini yazın.
Beğendiyseniz yada işe yaradıysa abone olup yorum yazmanız yeterli. Böylece daha da geliştirebilirim.
Bu oyunun amacı zombiye giysi giydirmek. 5 farklı kask ve boş tuşlarından birine tıklayıp istediğiniz kaskı giydirin.
Uzatmadan video:
Video yine sessiz ama komutlar aşağıda verilmekte.
Komutlar:
1)/setblock <x> <y> <z> 152
Pistonun arkasında bir redstone bloğu oluşturarak enerji verir ve piston öne gidince ilk zombi aşağı düşer. x y z ye koordinatları yazmanız gerekli.
2)/setblock <x> <y> <z> 0
Redstone bloğunu havaya çevirerek enerjiyi kestim.
3)/summon Zombie <x> <y> <z>{Equipment:[{id:0},{id:0},{id:0},{id:0},{id
Buda x y ve z koordinatlarında istediğim bir zombiyi oluşturmama yarar. (kask id) yazan yere kaskın id sini yazın.
Beğendiyseniz yada işe yaradıysa abone olup yorum yazmanız yeterli. Böylece daha da geliştirebilirim.