Kasma Sorunu (bildiklerinizden Değil)

anitome

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayarı ilk açtığımda oyuna gayet güzel giriyor minecraftı 15dk kadar rahatça oynuyorum. daha sonra bi anda bi kasma geliyor ve 5 - 10 dk boyunca durmadan kasıyor. daha sonra tekrar düzeliyor ve yine rahatça oynuyorum. ve yine kasıyor... bu böyle sürüp gidiyor. bunun bi çaresi varmıdır? yani ayarları düşür tiny yap felan demeyin. onlar fayda etmiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yada arka planda çalışan uygulamaları kontrol et 5-10 dk süreci içinde güncelleme gibi işlemci hızı ve ram gerektiren programlar çalışabilir

anitome

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Memory Leak problemin var. Bunu giderebilmek için 1-2 program ve konu var google'de araştır. Bu Minecraft ile ilgili değil!

bazı arkadaşlarda aynı şeyi söylüyo. ama bu programı bi türlü bulamadım. gameboster programını denerim olmassa format atarım[DOUBLEPOST=1370688882,1370687194][/DOUBLEPOST]arkadaşlar gamebooster işe yaramadı memory leak probleminin çözümü için gereken programları bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

2Fast2Quick

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın çok ısınıyor olabilir yeni fan alabilirsin bende de aynı sorun var 30 dk felan rahat oynuyorum sonra kasmaya başlıyor

anitome

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki format atsam ? çünkü bu işler baya bi karışık. araştırdığıma göre format işe yaramazmış diyolar. ama ben bi şansımızı denesem. belki düzelir ..