Kasmadan nasıl video cekerim

Ayberks3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaşlar ben fraps programını kullanıyordum fakat 5-6 gün boyunca hiç video cekmedim öyle takıldım bilgisayarda sonra video cekim dedim bi baktım eskiden 30-40 arası olan fps 20 olmuyor !!!
sistem geri yükleme yapim dedim geri yükleme noktaları yok!!
simdi ne yapmam gerektigine karar veremedim hangi programı kullanarak video cekim bilmiyorum yada bilgisayarı eski haline getirebilrimiyim bilmiyorum.
Sistemim bu :
RAM 4GB
EKRAN KARTI İNTEL HD GRAPHİCS FAMİLY
İSLEMCİ İNTEL PENTİNUM 2.20 GHZ [2 CPU]
DİRECTX 11
Asus laptop

Lütfen yardım edin.

Ayberks3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Anlayamamdım Bilgisayarın Gayet İyi :(
Bende anlamadım format attım hayla aynı daha 1 hafta önce hiç sıkıntı yoktu videoya basladıgımda bile 55 fps gördüm en düsük 30-35 arası oluyordu simdi en iyi 17-18 oluyor kafayı yicem ya lütfen biri yardım etsin başka bir program kullandım Mirillis action diye bir şey ondada aynı şey oldu bilen biri lütfen yardım etsin

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende anlamadım format attım hayla aynı daha 1 hafta önce hiç sıkıntı yoktu videoya basladıgımda bile 55 fps gördüm en düsük 30-35 arası oluyordu simdi en iyi 17-18 oluyor kafayı yicem ya lütfen biri yardım etsin başka bir program kullandım Mirillis action diye bir şey ondada aynı şey oldu bilen biri lütfen yardım etsin
Ben önceden FRAPS kullanıyordum ama çoğu oyunda video çekerken çok RAM yediği için ve oyunda kasma yaptığı için BANDİCAM'a geçtim. İster CRACK yaparak ister ORJİNAL kullanarak videolarını rahatça çekebilirsin :)

Ayberks3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben önceden FRAPS kullanıyordum ama çoğu oyunda video çekerken çok RAM yediği için ve oyunda kasma yaptığı için BANDİCAM'a geçtim. İster CRACK yaparak ister ORJİNAL kullanarak videolarını rahatça çekebilirsin :)
Tavsiyen için sağol denicem :)[DOUBLEPOST=1393868669,1393867897][/DOUBLEPOST]
Kardesm bandicam daha beter ya videoya baslamadan önce 170 fps gördüm videoya basladım 11 fps oldu şok oldum bunun ayarları filan nasıl yapılcak bilmiyorum biraz yardım edermisin ?

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavsiyen için sağol denicem :)[DOUBLEPOST=1393868669,1393867897][/DOUBLEPOST]
Kardesm bandicam daha beter ya videoya baslamadan önce 170 fps gördüm videoya basladım 11 fps oldu şok oldum bunun ayarları filan nasıl yapılcak bilmiyorum biraz yardım edermisin ?
Tamam hemen şimdi bir video çekiyorum :)

KillJoyJR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşlemcinin çokta iyi olduğu söylenemez aslında.Video çekmek için sadece ekran kartı yetmiyor

KillJoyJR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Belki daha once cektigin videolar fazla yer kapliyordur.Cok olasilik var

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
FRABS çok kaliteli çektiği halde çok fazla FPS(Saniye başına kare yakalama hızı) yiyiyor. Bandicam ya da Camtasia kullanmanızı tercih ederim.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
FRABS çok kaliteli çektiği halde çok fazla FPS(Saniye başına kare yakalama hızı) yiyiyor. Bandicam ya da Camtasia kullanmanızı tercih ederim.
Fraps da kasıyorsa bandicamda bilgisayara ne olur artık gerisini düşünmek istemiyorum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk