Katlanır Elektirikli Bisiklet

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Zevk meselesi o zaman, ben bisikleti daha çok seviyorum, 80-90 bizim max :D
100-200tl arasında akü o kadar pahallı değil bence :/
Benzin yerine besin yakmak, benim gibi yemek yapmayı ve yemeyi seven birisi için en doğru seçim olmalı :3
aynen :D renkler ve zevkler tartışılmaz 600 tl civarlarında akü ben öyle biliyorum :D
yahu ne boş tartıştınız oturun evde işte tüm gün pc başında
evde otura otura enerjimizi atamıyoruz bazen kafamızı rahatlatmak için az gezmez şart :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
aynen :D renkler ve zevkler tartışılmaz 600 tl civarlarında akü ben öyle biliyorum :D

evde otura otura enerjimizi atamıyoruz bazen kafamızı rahatlatmak için az gezmez şart :D
senin 600tl sandığın akü scooter'dır bisiklet bu :D Scooter baktım oda 250tl civarı :/

motorla enerjimi atılırmış .s .s

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Zevk meselesi o zaman, ben bisikleti daha çok seviyorum, 80-90 bizim max :D
100-200tl arasında akü o kadar pahallı değil bence :/
Benzin yerine besin yakmak, benim gibi yemek yapmayı ve yemeyi seven birisi için en doğru seçim olmalı :3
yahu ne boş tartıştınız oturun evde işte tüm gün pc başında
senin 600tl sandığın akü scooter'dır bisiklet bu :D Scooter baktım oda 250tl civarı :/

motorla enerjimi atılırmış .s .s
yok canım ya pahalı aküler yani o baktıgın aküen 4 tane takılıyor :D tek akü değil motorla enerji nasıl atılır biliyomusun veercen yanı :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyla alakasız ama bi demlik çayla sabaha kadar izleyebilirim şu inişi :D
Not: 6:20'de düşceğinden %500 emindim ve emin olduğum diğer bir şeyde o adamda farkındaydı düşüceğinin :D