- En iyi cevaplar
- 0
Tartışma değil bence bu tatlı bi konuşmayahu ne boş tartıştınız oturun evde işte tüm gün pc başında
Tartışma değil bence bu tatlı bi konuşmayahu ne boş tartıştınız oturun evde işte tüm gün pc başında
aynenZevk meselesi o zaman, ben bisikleti daha çok seviyorum, 80-90 bizim max
100-200tl arasında akü o kadar pahallı değil bence :/
Benzin yerine besin yakmak, benim gibi yemek yapmayı ve yemeyi seven birisi için en doğru seçim olmalı :3
evde otura otura enerjimizi atamıyoruz bazen kafamızı rahatlatmak için az gezmez şartyahu ne boş tartıştınız oturun evde işte tüm gün pc başında
senin 600tl sandığın akü scooter'dır bisiklet buaynenrenkler ve zevkler tartışılmaz 600 tl civarlarında akü ben öyle biliyorum
evde otura otura enerjimizi atamıyoruz bazen kafamızı rahatlatmak için az gezmez şart![]()
motorla enerjimi atılırmış .s .saynenrenkler ve zevkler tartışılmaz 600 tl civarlarında akü ben öyle biliyorum
evde otura otura enerjimizi atamıyoruz bazen kafamızı rahatlatmak için az gezmez şart![]()
troll dü ama sen bilirsinaynenrenkler ve zevkler tartışılmaz 600 tl civarlarında akü ben öyle biliyorum
aynenZevk meselesi o zaman, ben bisikleti daha çok seviyorum, 80-90 bizim max
100-200tl arasında akü o kadar pahallı değil bence :/
Benzin yerine besin yakmak, benim gibi yemek yapmayı ve yemeyi seven birisi için en doğru seçim olmalı :3
evde otura otura enerjimizi atamıyoruz bazen kafamızı rahatlatmak için az gezmez şartyahu ne boş tartıştınız oturun evde işte tüm gün pc başında
yok canım ya pahalı aküler yani o baktıgın aküen 4 tane takılıyorsenin 600tl sandığın akü scooter'dır bisiklet buScooter baktım oda 250tl civarı :/
motorla enerjimi atılırmış .s .s