Kaybedenler Kulübü | Yetkili Alımları | Moderator, Rehber | %20 Oranında Ortaklığımızda Vardır

PsychO_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kaybedenler Kulübü

# %20 Oranındaki Ortaklık: Ortak Olacak Kişi Sunucunun Masraflarının %20 'ni Karşılayacak, Sunucu Kazancınında %20 'sini Kazanacak, Sunucu Tutarsa Birlikte Büyüyecek, Tutmassa Da Birlikte Batacak. İletişime Geçin!

# Sunucumuz Faction Olarak Açılacak, Zamanla SkyBlock,Survival,Rush Gibi Diğer Modlar Eklenecektir.
# Yetkili Alımlarımız Puanlamaya Göre Yapılacaktır. Formu Skype'ye Göndermeniz Gerekmektedir.
# Skype: [email protected](KuruKafalı Fotoraf)
# Formdaki Son 2 Madde İle Sunucuya Katkı Da Sağlamış Oluyorsunuz...

#Puanlama Sistemini Ben Yapacağım Siz Sadece Formadaki İstenenleri Dolduracaksınız!
Ad-Soyad:
(0-10 Puan)-Sunucuya Ayıracağı Zaman:
(0-10 Puan)-Sunucu İşlerine Başladığı Zaman:
(0-10 Puan)-Yaptığı Build Çalışması(Foto Şart):
(0-10 Puan)-Yaptığı Java Çalışması(Dosya Şart):

(0-20 Puan)-Aşağıdaki Resimdeki Pluginlerin Mesajlarını Türkçe Karakterlerle Türkçe Yapmak(Yapılabildiği Kadar):
(5 Puan)-Aşağıdaki Resimdeki Pluginlerin Permlerini Gruplara Ayırmak:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

mertreis058

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad:Mert Anıl *****
Skype(Mikrona Gerek Yok)(Şart):mert.topak5
(0-10 Puan)-Sunucuya Ayıracağı Zaman:8-9
(0-10 Puan)-Sunucu İşlerine Başladığı Zaman:8
(0-10 Puan)-Yaptığı Build Çalışması(Foto Şart):Rehberlik için geldim
(0-10 Puan)-Yaptığı Java Çalışması(Dosya Şart):Rehberlik için geldim
(0-20 Puan)-Aşağıdaki Resimdeki Pluginlerin Mesajlarını Türkçe Karakterlerle Türkçe Yapmak(Yapılabildiği Kadar):Rehberlik için geldim
(5 Puan)-Aşağıdaki Resimdeki Pluginlerin Permlerini Gruplara Ayırmak:Rehberlik için geldim

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad-Soyad: Alper Açıksöz
Skype(Mikrona Gerek Yok)(Şart): [email protected]
(0-10 Puan)-Sunucuya Ayıracağı Zaman: 3 saat günde

(0-10 Puan)-Sunucu İşlerine Başladığı Zaman: 2013
(0-10 Puan)-Yaptığı Build Çalışması(Foto Şart): Builder olmayacagım
(0-10 Puan)-Yaptığı Java Çalışması(Dosya Şart): Bunu Anlamadım . ama cps mod editledim .
(0-20 Puan)-Aşağıdaki Resimdeki Pluginlerin Mesajlarını Türkçe Karakterlerle Türkçe Yapmak(Yapılabildiği Kadar): Yapabilirim bence çogunu Ornek Olarak Kendi pvp swmde StarterKit Pluginini winrar ile açarak editledim ve türkçe yaptım .
(5 Puan)-Aşağıdaki Resimdeki Pluginlerin Permlerini Gruplara Ayırmak: Bundan emin degilim