Kaydolma

Emrorem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Komut bloğuyla kayıt sistemi yapılabilirmi? Yapılabilir ama ben yapamıyorum :D Yani mesela oyuna girince aşağıda şifreni yaz yazsın ve hiç hareket edemeyelim sadece giriş yapınca hareket edebilelim,vurabilelim belirlediğimiz şfireyi chat'e yazınca giriş yapabilelim.Yapılabilir bir şey ama biraz zor :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yapılabilir, biz bi ara çok eski bir sunucuda yapmıştık.

Herkesin şifresini kayıt edeceksin, sonra girişte bir kitap vereceksin şifrelerini yazacaklar, sonra eğer oyuncuda içinde şifre geçen bir kitap varsa kitabı sileceksin ve efektleri kaldıracaksın.

Emrorem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir, biz bi ara çok eski bir sunucuda yapmıştık.

Herkesin şifresini kayıt edeceksin, sonra girişte bir kitap vereceksin şifrelerini yazacaklar, sonra eğer oyuncuda içinde şifre geçen bir kitap varsa kitabı sileceksin ve efektleri kaldıracaksın.
Bu sistemin kodunu yapıp verebilir misin veya nasıl yapılacağı hakında bir detay kodlari verirseniz çok memnun olurum oyuna girince komut bloğunun algilamasini ve item vermesini filan yapmam imkansız ayrıca şifreyi girincede itemin kaybolması biraz zor

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Fazla bir bilgim yok ancak testfor koduyla oyuncunun eşyasını kontrol edebilirsin diye düşünüyorum.