Kayı Craft Kalite ve Eğlencenin Birleştiği Yer

karabsan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
FACTİONDA Eğlence ve kalitenin tek adresi
-Boss dan düşen parçacıklarla edit takası
-1vs1
-Her gün event
-Vip çekilişleri
-Rütbe sistemi
-Rütbe ve Vip özel hammadde
-Sürekli aktif ve ilgili yöneticiler

İp: 185.93.70.21:25575
(serverin 6 aylığı ödenmiştir)
Not:Reklamcı alımları var!

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
WoW (Anlayana Küçük Bir Espiri Anlamassan Alta Yazarım)
Spawn Mapınız Diğer Buildlerinize Bakarsak ALINTI ! Gibi Duruyor Bende Öyle Olduğunu Düşünüyorum.Konu Düzenini Geliştirmelisiniz.
Başarılar.

World Of Warcraft :D

Oritorius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu eski nesil sunucular gibi duruyor. Yapıları daha güzel ve modern yapmalısınız ve bazı yerler alıntı. Başarılar.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Lapis buildi resmen külotlu çoraplara benzemiş. Ayrıca çoğu yerde WG yok ve acıkma var. Featherboard sahte. Warplara anında ışınlıyor, savaştan kaçmak için güzel bir gün. VIP vermek yerine parayı basanı panele ortak edin ki kimse Koruma 12 VIP'ler ile uğraşmak zorunda kalmasın. VIPHammaddeyi saymıyorum bile.

0/10

karabsan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gözümden hoş görünüyor.Fakat sunucuya girdiğimde olaylar değişiyor.Umarım öyle bir sorunla bu sunucuda karşılaşmam.

Nasıl bir sorun tam anlamadım

WoW (Anlayana Küçük Bir Espiri Anlamassan Alta Yazarım)
Spawn Mapınız Diğer Buildlerinize Bakarsak ALINTI ! Gibi Duruyor Bende Öyle Olduğunu Düşünüyorum.Konu Düzenini Geliştirmelisiniz.
Başarılar.

görüşünüz için teşekkürler serverde düzgün güvenebileceğimiz bi builder yok ve bizimde buildimiz kötü elimizden bu geliyor ama kısa zamanda düzeltilecek

World Of Warcraft :D

Sunucu eski nesil sunucular gibi duruyor. Yapıları daha güzel ve modern yapmalısınız ve bazı yerler alıntı. Başarılar.

Sadece spawn alıntı ama önerilerinizi uygulayacaz

Lapis buildi resmen külotlu çoraplara benzemiş. Ayrıca çoğu yerde WG yok ve acıkma var. Featherboard sahte. Warplara anında ışınlıyor, savaştan kaçmak için güzel bir gün. VIP vermek yerine parayı basanı panele ortak edin ki kimse Koruma 12 VIP'ler ile uğraşmak zorunda kalmasın. VIPHammaddeyi saymıyorum bile.

çoğu yerde wg yok derken ben öyle bir sorunla karşılaşmadım. Warplara gelince oyuncular warplara ışınlanma süresini azaltın diye şikayet eden bile var anında edğil yani. savaştan kaçmak derken neyi kast ettiğini anlamadım combatlog var oyundan çıkamaz. Son olarak benim derdim para değil o yüzden vipler bu denli ucuz server aylığını çıkarsın yeter ben eğlence peşindeyim. Açıklamalar girişte direk olarak vermiyor hangi kodu kullandınız bilmiyorum ama paketin %100 benim olduğunuda idda etmedim

0/10

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildleriniz berbat konu düzeni yerlerde öylesine açılmış bir sunucu herşeyiniz alıntı 10/0,1