Kayıp Köylü Ahmet Amca /|:|\ GnTRv1 //// Full Sürüm // +150 İndirme // Bug YOK ! Virüs Total //

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte O Harita GNTRv1 Adv Haritası Artık Para Sistemi var .. !! ! ! ! Marketten Eşya Alabiliyorsunuz..
HİKAYE : Köyde Ahmet Adında Çok Zengin Biri Yaşarmış Ahmet Amca Hem Kuyumcu hemde Antikacıdır.. Köyünüzün En Bilgili ve en zenginidir.. Bir Gün Ahmet Amcayı Köylüler Kaçırır .. Sizde Eski Bir Asker Olduğunuz İçin Bu Görev Size Verilir.. Herkes Başarılı Olacağınıza İnanır.. ! !
Haritamızdan Birkaç Görüntü ( Harita Yapımı 7 Saat Sürmüştür..) Kesinlikle Emek Olup Single Player Commands Kullanılmamıştır..
• Başlangıç (Spawn)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

• Haritanın Üstten Görünüşü (bU hARİTANIN İçinde Neler Saklı Neler)

• Oyundaki EVİNİZDEN Bir Görüntü :

•Silah Marketinden Bir Görüntü :

• Silah Marketinin Devresi :

• Uzun Yol (Hızlı Geçiş Sistemi ve Yürüyüş (Hızlı Geçiş 250 TL) )

• Hızlı Geçiş ve Yürüyüş Yolu Kuş Bakışı ! :

• Oyunun Sonlarına Doğru Zırh Marketi !

• Zırh Marketinin Devresi :

• Ve Oyunun Sonunda Ahmet Amcanın Kurtulduğu yer ! :

HARİTA KURALLARI :
1- Blok Kırmak Yasaktır
2- Gamemode Vermek yasaktır
3-Mesela Zombileri Öldürmeden Ahmet amcayı kurtarmaya Gitmek Yasaktır.

Haritanın Yapımı 7 Saat Sürmüştür.. Devreler v.b her şey Kendime aittir.. Builderliğimi pek konuşturamadım Çünkü Çok Fazla Özellik Ekledim. . .. Para Konusunda Başlangıçta EMEKLİ Maaşınız 600 TL'dir Spawn'da Zaten parayı çekiyorsunuz..

Bu harika haritanın İndirme Linki:
Buglar Kapandı

Saat : 20.07.2014 17:26 Buglar Kapandı !
Alternatif Link : Mediafire :

Ekleniş Tarihi : 20.07.2014 17:57
[DOUBLEPOST=1405865347,1405861908][/DOUBLEPOST]Deneyenler Cevap Yazarsa Sevinirim..[DOUBLEPOST=1405874141][/DOUBLEPOST]Denediyseniz Lütfen Yorum ATIN ! [DOUBLEPOST=1405881519][/DOUBLEPOST]GÜNCEL

Virüs Total:
22.07.2014 --*-*-

Son düzenleme:

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu aralarda bütün mapların konusu kaçırma-kaybolma oldu.Hiç yaratıcı kimse yok mu böyle farklı şeyler yapacak?

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu aralarda bütün mapların konusu kaçırma-kaybolma oldu.Hiç yaratıcı kimse yok mu böyle farklı şeyler yapacak?
Aslında Haklısın Bunu Göz Önünde Bulundurarak Yep Yeni Yaratıcı Bir Harita Yapacağım Peki Haritam Nasıl Ve Sence Neler eksik ?

Med2000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builde önem vermediğini söylemişsin ama map yapıyorsan build önemli.Elinden geldiğince biraz daha gayret et bu konuda.

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builde önem vermediğini söylemişsin ama map yapıyorsan build önemli.Elinden geldiğince biraz daha gayret et bu konuda.
Tamam Bu Durumda Builde Önem Vermem Gerekiyorsa Single Player Commands Kullanacağım WE konularında Süperim. :) Teşekkürler[DOUBLEPOST=1405955264,1405955179][/DOUBLEPOST]Yeni HUB SPAWNIMA BAKABİLİRSİNİZ.. O İLK DENEMEM : https://forum.gamer.com.tr/konu/gntrden-hub-spawnı-İlk-denemem-mini.212712/[DOUBLEPOST=1405960163][/DOUBLEPOST]GÜNCEL ! > Haritam İle İlgili Mesajlarınızı Bekliyorum <

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuya virüstotal eklemek zorunludur. Eklemesseniz konuyu arşive alacağım.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyu öne çıkartmak ıcin -güncel up- gibi mesajlar yazmak yasak. Bilmediğini farz ederek sadece uyariyorum. Daha dikkatli ol. İyi forumlar :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu öne çıkartmak ıcin -güncel up- gibi mesajlar yazmak yasak. Bilmediğini farz ederek sadece uyariyorum. Daha dikkatli ol. İyi forumlar :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
K.b'yın herhangibi bir bilgim Yoktu daha dikkatli olacağım ! Bu arada GGerçekten Konuyu üste taşıyarak İndirme arttırıyordum k.b'mayın lütfen Daha Dikkatli Olacağım İyi Forumlar.[DOUBLEPOST=1406405814,1406066523][/DOUBLEPOST]+150 İndirme İçin Teşekkürler Emeklerime SAĞLIK !