Kayıp/YAPTIĞINIZ SEÇİMLER OYUNUN SONUNU ETKİLEYECEK

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler gelecek hafta kayıp 2 nin yapım aşamasına geçeceğim bi sorun çıkmassa[DOUBLEPOST=1392566834,1389205429][/DOUBLEPOST]Beyler kayıp 2 yakın zamanda çıkacak o yuzden millet 1.oyunu görsün up :D

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum ama dene zaten haritalar büyük olmuyor bi kaç saniyede iner ama muhtemelen bir şey olmaz

BloodMoney16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim ama hiçbirşey anlamadım.Kütüphaneye gittikten sonra napcaz.İyiliği seçtim ama tapınak nerde :D

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kendin bulmalısın işte az dolaş tam olarak söyliyemeyeceğim çünkü oyunu oynıyalı çok oldu yarın veya öbür gün part 2 ye başlıyacağım.Zaten tabelalarla yazarım eğer yoksa kuyu gibi bir şey ara galiba kuyu vardı oyunda[DOUBLEPOST=1392655189,1392645919][/DOUBLEPOST]Oyunu yeniden oynadım çünkü dediğim gibi 2.oyunu yakında yapmaya başlayacağım uzun sürmez yapım hem daha uzun yapacağım ve de tapınak demirci ve kütüphanenin arasında aşagı dogru merdivenler var orası kendiniz bulun diye öyle koymuştum :D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bende oyniyim şimdi mapi :D[DOUBLEPOST=1392656558,1392656346][/DOUBLEPOST]Daha önce oynadığımı farkettim ama bence kanı cheste koy öyle gir demiştin bence ora saçma olmuş :S yani bir sistemle koyduğunu tespit edip kapıyı açtırabilirdin

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende oyniyim şimdi mapi :D[DOUBLEPOST=1392656558,1392656346][/DOUBLEPOST]Daha önce oynadığımı farkettim ama bence kanı cheste koy öyle gir demiştin bence ora saçma olmuş :S yani bir sistemle koyduğunu tespit edip kapıyı açtırabilirdin
Oyunu kurallara uymalısınız demiştim ama tavsiye ettiğin fikir güzelmiş fakat dediğin sistemi ben gerçekleştiremem yardım etmek isteyen varsa hazır 2.oyuna başlamadan böyle redstone dan anlayan (ben fazla anlamam) birisi olsa çok daha uzun ve iyi olabilir.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu kurallara uymalısınız demiştim ama tavsiye ettiğin fikir güzelmiş fakat dediğin sistemi ben gerçekleştiremem yardım etmek isteyen varsa hazır 2.oyuna başlamadan böyle redstone dan anlayan (ben fazla anlamam) birisi olsa çok daha uzun ve iyi olabilir.
İstiyosan salı yada çarşamba günü yardım edebilirim redstonem buildimden iyidir :D