"KayıtOl" Üyelik Kağıdı Skript [Mert] ["Beta v.0]

PeRFeCTTakım

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bugün sizlere yapmış olduğum ama beta aşamasında olan /kayitol <kayit> skriptini vericem bu kod Size Üyelik Kağıdı Verir.
Daha Bitiremedim. Şimdilik Size Basit Gibi Gelebilir Ama İleride Bunu Daha İyi Aşamalara Getiricem Zaten v.1 Güncellemesinde Görüceksiniz.

KOD:
options:
pre : &7> &7[&cMert&7] PeRFeCTTakim&7<
Aliases : kayit:kayit
Usage: &3Kayit Olmak: &7/kayitol <kayit>

Perm Alert : kayit.alert
Perm Raport: kayit.use

on join:
send "&7> &7[&cMert&7] &3PeRFeCTTakim&7<"
send "&7Uyelik Kagidi Alabilmek Icin"
send "&3/kayitol <kayit>"
send "&2Yaziniz..."
give player nether star named "&7[&cMert&7] &3PeRFeCTTakim&7"
give player nether star named "&4Skype: &7Suat.aktas28"
give player nether star named "&3[Beta v.0]"

#Bu Skript %100 [Mert] PeRFeCTTakim Kisisine Aittir!
#Lutfen Bu Skript Benim Diye Yalan Yada Paylasmayalım.
#Eger Paylasıyor Isek Alinti Oldugunu.
#Mert PeRFeCTTakim Adli Kisiye Ait Oldugunu Belirtiniz!
#[Beta v.0] Güncellenmedi!

command /kayitol <text>:
trigger:
if arg 1 is set:
give player paper named "&4Kayit"

on rightclick holding a paper:
send "&3Basariyla Kayit Oldun!"
execute command "/clear %player%"
send "&4Uyelik Kagidi Veriliyor... &7[&73 &2Saniye Bekleyiniz.&7]"
wait 3 seconds
send "&7Uyelik Kagidi Verildi."
execute command "/playsound fire.ignite %player%"
give player paper named "&4Uyelik&7Kagidi"
wait 1 seconds
send "&7Sakin Uyelik Kagidini Kaybetme,Yoksa Iceri Giremezsin."

on script load:
wait 2 seconds
send "___________________________________________________" to console
send "| &2Hosgeldiniz. |" to console
send "| &7[&2Mert&7] &3Kayit Olma |" to console
send "| &7(&2PeRFeCTTakim&7) |" to console
send "|___________________&7[&2Skype: &3Suat.aktas28&7]_[Beta v.0]______________________________|" to console

on script stop:
wait 2 seconds
send "___________________________________________________" to console
send "| &2Gorusuruz. |" to console
send "| &7[&2Mert&7] &3Kayit Olma |" to console
send "| &7(&2PeRFeCTTakim&7) |" to console
send "|___________________&7[&2Skype: &3Suat.aktas28&7]__[Beta v.0]_____________________________|" to console

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Servere üyelik ise gereksiz, ama bunu bir oyun girişi olarak kullanabilirsin. Mesela bir minigames yerine giriş paralı olur, giriş yapmak için bu kağıt kullanılabilir. Tek başına geliştirilirse kötü olur ama verdiğim örnek gibi ek birşeyler eklersen çok daha hoş olabilir. Ayrıca kodları direkt yazmışsın, "Ekle/Kod" şeklinde yaparak TAB'ların kaybolmamasını sağlayabilirsin. Emeğine saygı, ellerine sağlık.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Geçen kodun full ingilizceydi gidip türkçeleştiriyorsun ben yapıyorum demekle olmuyor ozaman.

"Profesyonel Rapor Skripti" deyip öyle 50 satırlık kod olmuyor.

@Minecraftplayerr bu dün çalınıtısını yüzüne vurduğumuz arkadaş değilmi ? Küfrediyor ahahah Yaşı Max 10.

utanıp yan çar açtın birde hala laf yapıyorsun kardeşim. Go away please.

#Lutfen Bu Skript Benim Diye Yalan Yada Paylasmayalım. (Sen çalmadan önce söylemiceksin bunu tamammı ?)

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok saçma! Adamın oyundan cıktığı esyalarıda siliyorsun. Ayrıca hareket edebiliyor vurabiliyor. Kayit olmadan sunucuda istediğini yapıyor.

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konunun aslını bilmem ama dediğim gibi çalınacak koda benzemiyor. Şahsen ingilizce kodları Türkçeye çevirip burada paylaşıcak olsam daha profosyönel kodları çalardım.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Konunun aslını bilmem ama dediğim gibi çalınacak koda benzemiyor. Şahsen ingilizce kodları Türkçeye çevirip burada paylaşıcak olsam daha profosyönel kodları çalardım.
Saçma sapan kodları çalan birisi bu. 3 satırlık kodu bile çalar.
Geçen kodun full ingilizceydi gidip türkçeleştiriyorsun ben yapıyorum demekle olmuyor ozaman.

"Profesyonel Rapor Skripti" deyip öyle 50 satırlık kod olmuyor.

@Minecraftplayerr bu dün çalınıtısını yüzüne vurduğumuz arkadaş değilmi ? Küfrediyor ahahah Yaşı Max 10.

utanıp yan çar açtın birde hala laf yapıyorsun kardeşim. Go away please.

#Lutfen Bu Skript Benim Diye Yalan Yada Paylasmayalım. (Sen çalmadan önce söylemiceksin bunu tamammı ?)
+1 rep

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sk yi gereksiz (Ç)alıntılarla doldurmuşsun... Kardeş burda hepimiz insanız sen düşünebiliyorsun değil mi ? Yani kendi fikirlerini oluşturabilirsin. Madem sen Akıl sahibi bi insansın , yakışıyor mu sana çalıntı şeyleri benim diye göstermek ? Düşünsen öyle güzel fikirler çıkar ki ortaya sen bile inanamazsın. Kimseye muhtaç değilsin. Kendin üret azıcık şu skriptleri...

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sk yi gereksiz (Ç)alıntılarla doldurmuşsun... Kardeş burda hepimiz insanız sen düşünebiliyorsun değil mi ? Yani kendi fikirlerini oluşturabilirsin. Madem sen Akıl sahibi bi insansın , yakışıyor mu sana çalıntı şeyleri benim diye göstermek ? Düşünsen öyle güzel fikirler çıkar ki ortaya sen bile inanamazsın. Kimseye muhtaç değilsin. Kendin üret azıcık şu skriptleri...

Baska forumlarda da paylasiyor ancak bir sey dedigimizde direk kufur ediyor tabi o forumlarda disiplin olmadigi icin bu forumu seviyorum.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bide sk da "PerfecTTeam tarafindan yapilmistir" yaziyor. Ne gerek var ? Sen buraya sk yi kullanalim diye atmiyosun mu ? Bide "çalmayın" yazmışsın abi ben bu sw lerde kullancam diyelim "SENIN SKRIPTIN" diye kullanmiyimmi