Kaynak Paketi (Texture Pack) Yapımcıları var mıdır aramızda?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
./Merhaba\.
arkadaşlar. Ben sunucuma özel bir
Kaynak Paketi (Texture Pack) yaptırmak istiyorum.
Acaba aramızda o kadar becerikli bir Yapımcı var mı onuda merak ediyorum?
Yaptırmak istediğim Kaynak Paketi (Texture Pack) sunucuma özel olacak olan
özel ses efektli vs. özelliklere sahip olacaktır. Yapabilen var mı acaba?

.-ÖZET-.
Kaynak Paketi (Texture Pack) Yapımcısı aranıyor.. (Ücretli/Ücretsiz)

.\İyi Günler/.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Türkiyede bu işlerle uğraşan yok diye biliyorum. ( Yapan var ama ücretli çalışan yok )
Yabancılar bu işleri yaptıkları texture başına 2-3 dolar bir ücret ile yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Onlara yaptırman tüm sunucunu kodlattırmaktan daha fazla fiyat tutar gibi görünüyor :D

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede bu işlerle uğraşan yok diye biliyorum. ( Yapan var ama ücretli çalışan yok )
Yabancılar bu işleri yaptıkları texture başına 2-3 dolar bir ücret ile yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Onlara yaptırman tüm sunucunu kodlattırmaktan daha fazla fiyat tutar gibi görünüyor :D
Texture başına 3$'mı? :ayran: Bu 3D Texture yapma öğreticisi, bir videosu felan var mıydı :D

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@Rosenrot Yapıyordu Bildiğim Kadarıyla Hatta Bildiğim Kadarıyla Değil Baya İyi Yapıyor
Onun Dışında Eğer Özel Yaptırmak Değilde Kendin "Toplamak" İstersen Bir Kaç Site Vardı Bulabilirsem Atarım Onun Dışında Yapılmış Kaynak Paketleri de Var

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Texture başına 3$'mı? :ayran: Bu 3D Texture yapma öğreticisi, bir videosu felan var mıydı :D
Bir forumda konuşmaları görmüştüm Bir silah temalı 3d pack için parça parça satış yapıyordu 1,5 - 2 Dolar civarı birşeye satıyordu parçasını özel istek olursa 3 dolar falan birşeyler diyordu. Genel olarak böyle bir fiyata yaparlar. Heleki Hypixel Warlord tarzı bir resource yaptıracak olursan fiyatı dahada artar gibi.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kim diyor 3D ben öyle bir şey istemedim arkadaşlar. Böyle kibar narin bir Kaynak Paketi istiyorum ben :D

@Rosenrot Yapıyordu Bildiğim Kadarıyla Hatta Bildiğim Kadarıyla Değil Baya İyi Yapıyor
Onun Dışında Eğer Özel Yaptırmak Değilde Kendin "Toplamak" İstersen Bir Kaç Site Vardı Bulabilirsem Atarım Onun Dışında Yapılmış Kaynak Paketleri de Var
Link vs. bir ulaşım adresi alabilir miyim?

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
3D model zor değil biraz kafa yorarsan mantığını anlayabilirsin.