Kaynak paketinde Türkçe karakter sorunu.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kaynak paketini kullanıyorum. Yazı fontu gayet hoşuma gidiyor ancak Türkçe karakterlerde sıkıntı çıkarıyor.
İşletim sistemi Windows 10 Technical Preview, yani işletim sisteminin dili İngilizce. Bu nedenle midir bilmiyorum ancak sırf bu sorun nedeniyle kaynak paketini kullanmak istemiyorum. Çözüm yolu bilen var mıdır?

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de Win10 kullaniyorum ve ayni sorun bende de var. Cozum soyleyen olursa guzel olur.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Bende Win10 kullanıyorum. Ama arkadaşımın biri win7 kullanıyor. Onda da türkçe karakter sorunu var. Texture Pack in fontuyla alakalı bir şey. Texture Pack dosyalarını kurcalarsanız font da ğ,ş,İ gibi harflerin yerine şekiller olduğunu görürsünüz.

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Win10 kullanıyorum. Ama arkadaşımın biri win7 kullanıyor. Onda da türkçe karakter sorunu var. Texture Pack in fontuyla alakalı bir şey. Texture Pack dosyalarını kurcalarsanız font da ğ,ş,İ gibi harflerin yerine şekiller olduğunuti görürsünüz.
Onlari degistirmeyi deneyince kaynak paketi bozuluyor. Win7 ve Win8 de bozulmuyor. Win10 sikinti olabilir.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
MCde dilde unicode font mu ne var onu değiştirin yazılar küçülüyor felan düzeliyordu benm bildiğim