Kbaum | Chyron

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Kbaum | Chyron
Selam, ben Chyron (Ata), her zamanki tarzımdan vazgeçmeyerek Kbaum adlı projemi bitirmiş bulunuyorum. Önceki yapılarımı, Küp Sanatı forumunda aratarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsin. Yaz sezonunun açılmasıyla beraber artık spawn/harita yapıyorum iletişime PMC adresimden veya Skype adresimdem geçebilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Rookies @Mr_TeneKe @zombiespaceman1 @Majoras @İnanılmaz @adenzu54 @Dpelqpleq @AdexTR @Pyme @abdullah2323 @BurnerTroll @Ardart @Rosenrot @Burakcan @DeathLight16 @Rosenrot @Monkeygunner5000

Son düzenleme:

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
en yukardaki sütunların yuvarlak çatıya orantısızlığını sevmedim,diğer her şey çok güzel.

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gelen Herkes Nedense Builder Oluyor Bir Builder Yan Hesap Açıp Duruyor mu Acaba Şüphe Uyandırdı Bak Bende
Üstündeki Küre Yarım Küre (Kubbe Ya Da Herneyse) Olduğu Yere Çok Yabancı Duruyor

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Gelen Herkes Nedense Builder Oluyor Bir Builder Yan Hesap Açıp Duruyor mu Acaba Şüphe Uyandırdı Bak Bende
Üstündeki Küre Yarım Küre (Kubbe Ya Da Herneyse) Olduğu Yere Çok Yabancı Duruyor

Aranan kan.
alın bunu içeri. (o kubbede gayet iyi oturmuş)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu çalışmada ki yaptığın volkan ve steve heykeli o kadar mükemmel ki anlatamam :D (Bkz.2015'de ki senle yaptığım konuşma )