DangerYusuf
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 1
- Ruh hali
Merhaba Beyler Lafı Uzatmadan Konuya Gireyim İstediğim Skript Şöyle; /kc Yazdığımızda Skript Aracılığı İle Bir Menü Açılacak, /kcbak ile Kırıktaş Coin Miktarımıza Bakacağız Her 300 Kırık Taş Kazdığımızda 1 Kırıktaş Coine Sahip Olacağız, Ama Bir Eşya Aracılığı İle Değil Örneğin (Altın Parçası V.b V.b)
/kc Menüsünde Kırıktaş Coin İle Eşyalar Satın Alabileceğimiz Bir Sistem Yapmanızı İstiyorum
Not: Aslında Skript Bende Mevcut Fakat Miktar Değilde Altın Parçası Veriyor Her 300 Kırık Taş Kazdığımızda Ben Sadece Bunu Herhangi Bir Eşya Kullanmadan Yapmak İstiyorum Ben Çok Ayrıntılı Anlatamadım Ama Skript'erler Anlamıştır.. Yapacaklara Şimdiden Teşekkürler
/kc Menüsünde Kırıktaş Coin İle Eşyalar Satın Alabileceğimiz Bir Sistem Yapmanızı İstiyorum
Not: Aslında Skript Bende Mevcut Fakat Miktar Değilde Altın Parçası Veriyor Her 300 Kırık Taş Kazdığımızda Ben Sadece Bunu Herhangi Bir Eşya Kullanmadan Yapmak İstiyorum Ben Çok Ayrıntılı Anlatamadım Ama Skript'erler Anlamıştır.. Yapacaklara Şimdiden Teşekkürler