LokumReyiz
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kebaplar ile Yokediciler savaşıyor...
@Kebapman23 @Zurinqun @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul siz de etiketleyin! @berkçavuş
İnternette türk arap müslüman vb herkesi dışlayan sürekli ezen olmaması gereken bir ırk gibi gören kişilere remover deniyor anlamışsındır umarım olayıAma bunların amacı ne anlamıyorum.Kebabla zorunuz ne.
![]()
Kebap'ın kendi kültürlerinden olduğunu söylüyorlar olay bu ve ya direkt kuyruk acısı. Ne ise boş verin. Herkese benden Kebap!Ama bunların amacı ne anlamıyorum.Kebabla zorunuz ne.
![]()
La o kadar kişiyi etiketledin de forumun KebapDefender'i olan beni Yani @UtkuÖZKAN 'ı nasıl etiketlemedin anlamadım.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kebaplar ile Yokediciler savaşıyor...
@Kebapman23 @Zurinqun @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul siz de etiketleyin! @berkçavuş
Yanında ayran! Ayransız kebab olmaz!Kebap'ın kendi kültürlerinden olduğunu söylüyorlar olay bu ve ya direkt kuyruk acısı. Ne ise boş verin. Herkese benden Kebap!
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Deal with it dude.Yanında ayran! Ayransız kebab olmaz!![]()
Sen o muydunLa o kadar kişiyi etiketledin de forumun KebapDefender'i olan beni Yani @UtkuÖZKAN 'ı nasıl etiketlemedin anlamadım.
Sen o muydun
Bilmiyordum lao senin Defender olduğunu nick değişmiş pardon binbaşım
Neyse kurtarın Kebap'ı üye olun siteye edit atın ve kebabın safında savaşın!
Beni de say bilgisayara geçince girerim.Sayıca **çıştayız.
Tarafısızlar
- REMOVED CİLER
- Drexmapper
- SuperMind1337
- TKAFan
- Ironhand
- Zukas
- Redirect
- SakhsPro
- David Mapper
- MrAmericanMapper
- Olimario
- MikiPL004
- Ethan
Kebap
- João Mordecai Mapper
- Gerrard
- İrlanda
- HappynHungry
Kebap ve Türk ulusların Savunucuları
- Lisastr
- Numan
- ErenPaşa
O siteye üye olun çabuk ._.Beni de say bilgisayara geçince girerim.