Kedilerin hissi yüksek galibaa

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bizim evin balkolunda iken kedi vardı yürüyordu ona baktım kedi durdu bana baktı sonra devam etti.
Demek kedilerin hissi yüksek diye düşündüm.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Belkide cin dir..

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Radar gibi kulakları var dönüyor ve daha iyi duyuyorlar. Küçüklerde daha fazla dönme oluyor. Zaten deprem gibi doğa olaylarınıda bu harika canlılar bizlerden önce fark ediyorlar. @Blueyescat

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Gece gece korkurtma beni

Ben ses çıkarmadım ki :)
Ses çıkarmasan bile ayağının titreşimini hissetti.
Örneğin Dünyada devler yaşıyor Devler senni 4 mislin. Bir adımında bile zeminde bir titreşim hissetmez misin? Bu her hayvan için geçerli.Eğer ki hayvanın boyutu ne kadat küçükse veya kütlesi o hayvan titreşimi daha çok hisseder.Örn:Kuş,fare,hamster,böcekler.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Cinler geceleri kedi kılığına girermiş. Korkmana gerek yok cinlerde insanlar gibi, iyisi var kötüsü var.
Ben hiç iyi cin görmedim cinler iyi olsa insanın içine girmez.

Ses çıkarmasan bile ayağının titreşimini hissetti.
Örneğin Dünyada devler yaşıyor Devler senni 4 mislin. Bir adımında bile zeminde bir titreşim hissetmez misin? Bu her hayvan için geçerli.Eğer ki hayvanın boyutu ne kadat küçükse veya kütlesi o hayvan titreşimi daha çok hisseder.Örn:Kuş,fare,hamster,böcekler.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karıncalar mesal depremlere karşı kaçarlar haberlerde vardı.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ses çıkarmadıysan bir sebep daha kedinin gözleri olabilir. Dediğine göre karanlıkta insan gözünden daha net görebilirler ve insan gözünden daha geniş bir açıya sahiptirler. Yani sana yanını dönerek yürüyen bir kedi yine de seni görebilir.
Radar gibi kulakları var dönüyor ve daha iyi duyuyorlar. Küçüklerde daha fazla dönme oluyor. Zaten deprem gibi doğa olaylarınıda bu harika canlılar bizlerden önce fark ediyorlar. @Blueyescat
Skype'da "kedimin kulağı radar gibi dönüyor" dediğimi hatırlıyorum :D Bu arada uyurkende dönüyor kedi kulakları.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kedilerin hissi yüksek haklısın Ama kediyle uğraşmak bazen eğlenceli oluo :p.
Kuzenimle sokakta yürürken kedinin biri römork e çıkmış bahçeyi izliodu. Kimi kesion die 10 m öteden bağırdım kedi ters ters baktı :D.
Sanırım hisleri odaklanınca işe yaramıyor. İnsan gibi

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kedimle bakışmaca oynadığım bile olmuştur. Çok normal bir durum ^_^ Kalp atışlarını hissedebiliyorlar.