Gece gece korkurtma beniBelkide cin dir..
Ben ses çıkarmadım kiRadar gibi kulakları var dönüyor ve daha iyi duyuyorlar. Küçüklerde daha fazla dönme oluyor. Zaten deprem gibi doğa olaylarınıda bu harika canlılar bizlerden önce fark ediyorlar. @Blueyescat
Cinler geceleri kedi kılığına girermiş. Korkmana gerek yok cinlerde insanlar gibi, iyisi var kötüsü var.Gece gece korkurtma beni
Çok ufak sesleri bile duyabiliyorlar.Ben ses çıkarmadım ki
Yaratan Allahım'a kurban olurumÇok ufak sesleri bile duyabiliyorlar.
Ses çıkarmasan bile ayağının titreşimini hissetti.Gece gece korkurtma beni
Ben ses çıkarmadım ki
Ben hiç iyi cin görmedim cinler iyi olsa insanın içine girmez.Cinler geceleri kedi kılığına girermiş. Korkmana gerek yok cinlerde insanlar gibi, iyisi var kötüsü var.
Karıncalar mesal depremlere karşı kaçarlar haberlerde vardı.Ses çıkarmasan bile ayağının titreşimini hissetti.
Örneğin Dünyada devler yaşıyor Devler senni 4 mislin. Bir adımında bile zeminde bir titreşim hissetmez misin? Bu her hayvan için geçerli.Eğer ki hayvanın boyutu ne kadat küçükse veya kütlesi o hayvan titreşimi daha çok hisseder.Örn:Kuş,fare,hamster,böcekler.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu dışı zaten dert etme
(Spamdeğilpostkasmıyorum)
Skype'da "kedimin kulağı radar gibi dönüyor" dediğimi hatırlıyorum Bu arada uyurkende dönüyor kedi kulakları.Radar gibi kulakları var dönüyor ve daha iyi duyuyorlar. Küçüklerde daha fazla dönme oluyor. Zaten deprem gibi doğa olaylarınıda bu harika canlılar bizlerden önce fark ediyorlar. @Blueyescat