KeduDağ - Dağ Mansiyonu

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey, hey, hey!
Kedupela olarak faredüşmanı'nın düzenlediği yarışma için bir ev yapmaya başlamıştık:
Lakin ben "ev" yapmayı pek yakıştıramadım 5 kişiye, 3 parçalı dev bir mansion yapmaya başladık hep beraberce.
Çalışmalar 1 günde bitti bitmesine lakin serverda oluşan bir takım sorunlardan ötürü tam ortasında bir roll-back oldu bundan ötürüde
tahmin edersiniz ki zamanımız yetmedi son kısmını bitirmeye lakin böylede fena değil bence, sizin yorumunuzu da alalım dedik.

Bu yapıyı inşa ederken ne kullandık?
Çoğunlukla el kullandık, biraz world-edit, birazda kendi imalatımız olan 1984'ü

Neden böyle bir şey inşa etme gereği duyduk?
Faredüşmanı'nın yarışması ve hoşumuza gitmesi tabi ki.

İnşasında hangi tarz kullanılmış?
Futuristik, fantastik ve medieval

İndirme linki neden yok? Olacak mı?
Ne yazık ki çalışmamızı bitirmemizin ardından server şirket tarafından kapatıldı. Umarız ki haritayı geri alacağız.

Fotoğrafı çekerken ne kullandık?
Hiçbir şey

Fotoğraflar:

Orta Çağ Odaklı Kısım / Madencilik Merkezi:
Bu kısımda kaanın üst katlarda, benim ve saiconun dağ içinde kalan kısmında okanın ise maden kısmında çok emeği vardır.İlk başladığımız kısımdır.
Kaanın özellikle çok emeği vardır.

Fantastik Odaklı Kısım / Büyücü Ofisi:
Bu kısmı genellikle tek başıma yaptım, tabi saicon'nun güzel mimar dokunuşlarını es geçmemek lazım. Favori parçamdır bu haritadaki.

Buda en sevdiğim resim:

Futuristik Odaklı Kısım / Teknoloji Merkezi:
Bu kısım ne yazık ki yarım kaldı. Projenin bu kısmında ben, kaan, okan ve emre çalıştı. Ne yazık ki zaman yetmezliğinden ötürü bitiremedik...

Son olarak bir kaç yapım aşaması fotoğrafı:

Son olarak bir işsizin fotoğrafı:

Minecraftturk'e karşılıksız sponsorluğu için teşekkür ederek aynı zamanda server açacak adamların bir mimarlık serverını 6 saat sorunsuz idare edemeden
nasıl açacaklarını merak ederek bitiriyorum bu konuyu.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Kaanın özellikle çok emeği vardır.

Bence bunu demene gerek yokdu Deniz. Çok teşekkür ederim fakat takım olarak hepimizin bütün zamanımızı harcayarak güzel bir şey çıkarmasında benim görüşümce herkes eşit emek verdi. Yeniden teşekkürler.[DOUBLEPOST=1387130071,1387129970][/DOUBLEPOST]Yalnız @CmJustice süper çıkmış :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konsept dışı olduğundan yarışmaya dahil edilemeyebilir.Ama tebrikler güzel olmuş.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Dağ Evi Demişlerdi Fakat Bu Sato - Şaray Benzeri Bir Şey olmuş :D

ufukx1905

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bn konu açamıyorumda yardım edebilirmisiniz çok onemli bi problemim varda