Kemal895 | Pro Plugin Paketi | V3 | Faction wars [1.6 Tüm Sürümler]

• Konuyu başlatan kemal895
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

kemal895

Ziyaretçi
Evet Beyler Sonunda geri Dönmek Çok İyi Bir Duygu Plugin Paketi 1.6+ İçindir Herhangi Bir Plugin Hata Verirse Lütfen Konunun Altina Yazınız:

Değişiklikler:
GroupManager Prefix Degistirildi
Pluginler 1.6+ Güncellendi
Çoğu Plugin Türkçe[Yeteri Kadar]
Çoklu Dünya Plugini eklendi Çalıştırdığınızda Spawn Diye Bir Dünya Açar Bomboş İsterseniz Oraya Spawn Yapabilirsiniz ./mv tp spawn Yada /mv remove Spawm /mv delete spawn Yaparak Dünyayı Silebilirsiniz

Şimdi Sıra Linkte :) :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

batuhanxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bircok Hatalarin Var
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager.java:195)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_5_R3.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.java:239)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_5_R3.CraftServer.<init>(CraftServer.java:217)
at net.minecraft.server.v1_5_R3.PlayerList.<init>(PlayerList.java:55)
at net.minecraft.server.v1_5_R3.DedicatedPlayerList.<init>(SourceFile:11)
at net.minecraft.server.v1_5_R3.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:106)
at net.minecraft.server.v1_5_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:382)
at net.minecraft.server.v1_5_R3.ThreadServerApplication.run(SourceFile:573)

2Hata
17:57:32 [SEVERE] [Citizens] v2.0.9-SNAPSHOT (build 893) is not compatible with Minecraft v1.5.2. Disabling.
3Hata
17:57:37 [SEVERE] SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".
17:57:37 [SEVERE] SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation
17:57:37 [SEVERE] SLF4J: See
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
for further details.

LÜTFEN DOGRU DÜZGÜN PLUGİN YAPİNİZ.

K

kemal895

Ziyaretçi
Batuhan kardesim Su Plugin isinden Bi *** Anlamadigibn Belli Onlar Crash Degil Citizen 1.6 Olmadıgı Icin Hata Veriyor Be Diyeri Zaten Normal Çalışıyor Diyer hata ıse Craft Bukkitin Snapshot hatalarından Yani Boşu Boşuna Suç Atma Ve Biz Plugin değil Plugin Paketi Yapıyoruz Bunu Anla !

prozamal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen anlamiyorsun.Git yüzünü Yika.Tamam mi.

taammı :D yaş kaç bilemem
Ya uyarılarımızı dikkate alıp düzgün bir plugin paketi yap bize hakaret etme.Yada bu bölümden defol git.

ne uyarısı yaptında adam dikkate alıcak hakaret etmemişki emin ol hakaret öyle olmaz neden mecburmu
Bence Güzel Bir Plugin Paketi Başarılarının Devamını Dilerim :)

aynen katılıyorum

evet bir sorunyok boştanyere kimseye suç atmayalım

[MyM]"TheLaukin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Batuhan kardesim Su Plugin isinden Bi *** Anlamadigibn Belli Onlar Crash Degil Citizen 1.6 Olmadıgı Icin Hata Veriyor Be Diyeri Zaten Normal Çalışıyor Diyer hata ıse Craft Bukkitin Snapshot hatalarından Yani Boşu Boşuna Suç Atma Ve Biz Plugin değil Plugin Paketi Yapıyoruz Bunu Anla !

batuhanxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Kendime Güveniyorum.Nolmus.[DOUBLEPOST=1374563904,1374563562][/DOUBLEPOST]Tamam herkezden Özür Diliyorum.Kusura Bakmayin.

vesselcross

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Batuhan birçok insan senin gibi sadece AHMETMELİHTR gibi alıntı'larla güzel paket diyip sadece plugin koyarak oyuncuların gönlünü aldı halbu ki o iyi bir paketçi değil şimdi bana laf sokucaklar biliyorum ama 2 çift lafım var
BİZ TÜRKÜZ DEĞİL Mİ? NORMALDE TÜRKLERİN PAYLAŞMASI GEREKENLER TÜRKÇE PAKETLER. AHMETMELİHTR NE HAKLA TOPLAYA TOPLAYA KOYABİLİR BİRİDE ÇIKIP DEMEDİ ''LAN MAL BU NASIL PAKET HERŞEYİ İNGİLİZCE SALAK SALAK GEREKSİZ ŞEYLER VAR'' DİYE.

Bu lafdan biri anlarsa şaşarım. [DOUBLEPOST=1374560954,1374560891][/DOUBLEPOST]Bak dikkatimi çekti yeni gördüm PRO PLUGİN PAKETİ Yazmışsın birde V3 Kandırma kendini :sırıtmak:
Senin Kimseye Hakaret Etme Hakkın yok Adam Yapıyor Kendi Düzenliyor Sizin İçin Çalışıyor Bazı Pluginleri Etraftan Toplamısta Nolmus? Sizin Icin Çünkü Diger Plugin Paketlerinde Böyle bir şey Gördünmü? Lütfen Bana AhmetMElihTR Yi Savunma ADam Mcyi Bıraktı Tamammı ?[DOUBLEPOST=1374572941][/DOUBLEPOST]Bu Arada Citizens Zaten 1.6 Algılama sistemi Değiştirilmemiş Adamın Suçu Yok Tamammı ?

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
YAPTİĞİN EMEK HİRSİZLİĞİNDAN FARKSİZ!!!
PLUGİN PAKETİMİ KOPYALA YAPİŞTİR YAPİP GERİ DÖNMEK GÜZEL DİYEBİLİYORSAN HELAL OLSUN SANA!!
BEN BUNUN İÇİN HAFTALARCA GÜNLERCE UĞRAŞİYORUM SEN GELİP KOPYALA YAPİŞTİR İLE ALİYORSUN!!
PAKETİMİ KULLANİCİLAR İÇİN REKLAMSİZ YAPMAM SİZE BUNU ÇALMA! HAKKİNİ VERMEZ!
MOTD DEĞİŞTİRİP VERMİŞSSİN.
Çok Yazik Gerçekten Çok Yazık. Senden İyi bir şey Beklerdim Gözümde hiçbir Değerin Kalmadi şu an. Adam O Kadar Alinti Yapmişki Versiyon Adini Bile v3.0 yapmiş o kadar yani. Motd Değiştirip Bir Paket Koymayla Olmaz Bu İşler.

YAPTIĞIN ADAMLIĞA SIĞMAZ!!
Forumda Olmasak . İçimden Geçenleri Söylemek İsterdim. Hele Sen ÇayTomKur Nasil Farketmedin Alinti Olduğunu Aga? Adam Motd Değiştirip 1-2 Plugin Silip Atmiş Lan!! Varmi Böyle bir şey Ben Gelip Buna Ne Diyeyim Şimdi! Utanmayip Yazilarimida Kopyalasaydin Lan! Düzgün Alinti Bile Yapamamiş Hata Çikarmiş!!

Oyunbaz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ip-ban atin ben her türlü foruma girerim. :)

Kendine Çok mu Güveniyorsun ? Tamam Banlandın Gir bakalım Bu Foruma Tekrar[DOUBLEPOST=1374586709,1374586564][/DOUBLEPOST]

Forumda Edepli Olun , Butür Yazıları Tekrarlarsanız Süresiz Banlanırsınız , Bu Tek Uyarım[DOUBLEPOST=1374586760][/DOUBLEPOST]Konu Kilitlenmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...