KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde başladığım Hub Plugin Paketimin 0.4 Updatesi ile birlikte Lobide tamamlanmış oldu. Emeklerimin karşılığı için paketi herkese vermiyorum, ancak paralıda satmıyorum. Sunucusunda Moderator, Pluginer, Admin vb. yapanlara ücretsiz vereceğim. Bırak şu çocukça tavırları diyenler için (ki diyen oldu) ben emeğimin karşılığını bu şekilde almak istiyorum. Şimdi gelin paketteki özelliklere akalım.Unutmadan pakette lobideki tabela dışında herhangi reklam yoktur.

Scoreboard plugini FeatherBoard'a çevirildi
Giriş mesajı eklendi.
Başka yerde spawnlanma sorunu giderildi.
Evcil hayvan plugini eklendi. (%99 Türkçe)
Pusulayla sunuculara ışınlanma eklendi.
Jet ile lobide gezme eklendi.
Lobiye scoreboard eklendi.
Lobiye çalışan saat eklendi.
/lobi, /setlobi komutu eklendi.
Tab dekor edildi.
Skin değiştirme plugini eklendi.

Şimdi gelin bu özelliklere fotoğraflardan bakalım.
Süslenmiş tab ve scoreboard

Lobide çalışan gerçek saat
/lobi, /setlobi komutlarının mesajları

Evcil hayvanlardan kareler

Oyuna giriş mesajı
Paketi kullanmak isteyenler:
Ödeme Türü: Paketi herhangi bir ücret ile vermemekteyim. Sunucusunda yetkililer arasına katana vereceğim.
İletişim: Skype vb. kullanmıyorum forumun özelinden ulaşabilirsiniz

Nasıl bulduğunuzu, aklınıza takılan soruları lütfen sorun. Teşekkürler. İyi forumlar...

Önemli Not: Paket yalnızca 1.8 sürümlerinde çalışır. 1.8x - 1.7x çalışmaz.

Son düzenleme:

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Karşılıksız Bize gönderirsen değerlendirebiliriz, İlerde Hub platforma geçiş sağlamak istiyoruz derli toplu bir paket lazım ki bilgi edinelim..

ZeKiCanAYDIN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece lobi icinse Basit Bir işe kaçmış olursun ginede Kolay Gelsin

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Karşılıksız Bize gönderirsen değerlendirebiliriz, İlerde Hub platforma geçiş sağlamak istiyoruz derli toplu bir paket lazım ki bilgi edinelim..
tabii ki. Beni sunucusunda moderator vb yapan kişilere ücretsiz
sadece lobi icinse Basit Bir işe kaçmış olursun ginede Kolay Gelsin
tabii ki sadece lobi için değil :)

Dediğim gibi, sunucunuzda moderator vb yetki verirseniz plugin paketini atabilirim

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pakette ü ğ ş ç ı gibi karakterleri kullanırsan daha güzel olacaktır.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Pakette ü ğ ş ç ı gibi karakterleri kullanırsan daha güzel olacaktır.
Yorumun için teşekkürler.

Şu çolul çocuk tavirlarını bı kenara birakın sunucuda moderator yaparsan yok admin verisen bunları gecın kardesim
Zeyus zaten anlatmak istediğimi benden önce söylemiş. Emeğimin karşılığını bu şekilde almak istiyorum ki bu seni ilgilendirmez. Çocukça tavır ise senin görüşün.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tek merak ettiğim , featherboard gibi bir kaç eklentiyi düzenlemek bu kadar ego gerektiriyor mu ?.

Tek merak ettiğim , featherboard gibi bir kaç eklentiyi düzenlemek bu kadar ego gerektiriyor mu ?.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0

Egolu davrandığımı düşünmüyorum, ayrıca bu sadece başlangıç.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Saat(pc'lerin sağ altında olan birsey)*
Sağdaki Board(1.8 tab/header footer'a eklenebilicek bölüm)*
./setlobby(/setworldspawn)*
*Bu özellikleri barındıran pl'ler bence gereksiz. Essentialsı ise insallah lobiye koymazsın. Gel bi cay icelim seninle kolay gelsin :cay::cay: (benden)

Ego ile ne alakası var :hmm:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Egolu davrandığımı düşünmüyorum, ayrıca bu sadece başlangıç.

*Bu özellikleri barındıran pl'ler bence gereksiz. Essentialsı ise insallah lobiye koymazsın. Gel bi cay icelim seninle kolay gelsin :cay::cay: (benden)

Ego ile ne alakası var :hmm:

"Geçen günlerde hub plugin paketine başlama kararı aldım, ama herkese vermeyeceğim, paralıda satmayacağım sunucusunda moderator vb yapana vereceğim."
Burayı okudum ve bana açıklama için yeterli geldi . Düşünceler farklı olabilir.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0

Lobi için skript kullandım /lobi /setlobi gibi, ayrıca biri hungergames oyunundayken ve saldırıdayken saate bakmak isterse mantığı :)
"Geçen günlerde hub plugin paketine başlama kararı aldım, ama herkese vermeyeceğim, paralıda satmayacağım sunucusunda moderator vb yapana vereceğim."
Burayı okudum ve bana açıklama için yeterli geldi . Düşünceler farklı olabilir.
Emeğimin karşılığını böyle almak istiyorum dediğin gibi düşünceler farklı olabilir.