Kendi clientimi yapmak için çalışmalara başlıyorum.

Sizce nasıl özellikler bekliyorsunuz?

• Çok eski bilgisayarlar için maximum en iyi optimize sayesinde yüksek FPS alabilmek

Kullanılan: 11 73.3%
  • Daha farklı kamera açıları olsun

Kullanılan: 2 13.3%
  • Efekt özelliği olsun

Kullanılan: 0 0.0%
  • Tam ekran modundayken 1366x768 veya 1920x1080 yada 800x600 gibi ekran çözünürlüğünü değiştirelim

Kullanılan: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Ben görüntü 3D kaliteyi çürütük seviyeye getirerek fps i arttırabilirim ama fazla abartmadan.
Çürütük seviyeye getirmek evet mantıklı... Kullan derim. Mesela benim client'teki Opti-Mod'un tek görevi kaliteyi azaltmak. Diğer optimizasyon hesaplaması kapatılamıyor... Direk hesaplama yapıyor yani.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Çok daha yüksek FPS bile alabilirsiniz. İşlemciniz daha yeni nesil Pentium. Benim ki 2003 ve presscott mimarili 90 nm tek çekirdekli işlemci iken
Sizinki çift çekirdekli ve 65 nm üretim teknolojisine sahip daha yeni mimarisi olan pentium...
Yeni Nesil mi? 2007'nin Bilgisayarı bu

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Kaliteyi en aza indireceğim.
Yanlız kendi clientimi yapmış biri olarak söylüyorum, kaliteyi en aza indirmek pek işe yaramıyor.
Az önce opticraft (kendi client'im) ile hiç iyi fps alamadığını söylemiştin...
Ve opticraft'ın ilk deneme sürümü kalite düşürme ve birkaç hesaplama düzeltişinden, ayrıca oyun içi kolay kullanım menüsünden ibaretti.
Yani o işle hiç uğraşma, yakında yayınlayacağım 2. sürümdeki gibi direk render motoruyla düzenleme yap.
Bu sadece bir tavsiye, uyup uymamak yanlış anlayıp anlamamak sana kalmış :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Java bilmiyorsan yapamazsın, özellikle bir hile veyahut optimize Client'i olacaksa Java'yı benden çok bilmen gerek zira bunlar kolay işler değil.

ErdemSzen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam, client yapman güzel, bunu forumda yapan az, taktir ediyorum ancak bazen çok iddialı konuşuyorsun... Pentium 1'de minecraft 30 fps'de çalışacak diyorsun.. Yanlız altını çiziyorum dediğin işlemci Pentium 1
kaliteyi artık abartılı seviyede düşürürsem kaldırabilir ama gözünde göreceği şüpheli xD