Kendi Hazırladığım Blogum

Sizce Nasıl?

• Güzel

Kullanılan: 2 66.7%
  • Kötü

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet, akşamın bu saatinde işsizliğime geldi lakin güzel bir proje çıkardığımı düşünüyorum. Daha öncedede kendim için bir Bloga ihtiyacım vardı fakat tasarım yapmakta pek yetenekli değildim. Kendimi bir kaç Webmaster arasında biraz daha geliştirdim ve şöyle bir blog ortaya çıkardım;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PHP ve JavaScript bilgim az olmasına rağmen sistemi biraz otomatikleştirdiğimi söylebilirim. Her neyse sizce ne eklemeli ne kaldırmalıyım görüşlerinizi bekliyorum kendinize iyi bakın hoşça kalın! Ha bulduğunuz açıkları söylemeyi unutmayın :)

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendini geliştirmen açısından bu yolu tercih etmen güzel ancak blogger veya wordpress gibi siteler hazır temaları ve kolay yönetim mekanizmaları ile sana çok büyük yardımı olacaktır.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir blog'a ihtiyacım vardı yazmış kendim yapmam gerekiyordu diye bir şey dememiş..

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Evet Bloga ihtiyacım vardı ama kendimide geliştirmek istedim o sırada böyle bir proje çıkardım. Hazır script kullanmayı hiç sevmiyorum emeğim geçmemiş gibi hissettiriyor.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha çok yazı yerine resim kullanmanı onerırım. anasayfa yı vb. resimli fln olabilir