Kendi Minecraft client'imi yapıyorum

Devam edeyim mi

• Evet

Kullanılan: 48 88.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    54

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Ben Schaffer79 değilim, Yağız ben hesabın asıl sahibi.
Hm şimdi anladım, O ibare olduğunda Schaffer'sin olmadığında ise Yağız'sın teşekkürler.
Merakım çözülmüş oldu[DOUBLEPOST=1430150938,1430150868][/DOUBLEPOST]

Bunu yap sana o kadar çok dua ederim ki :D
O F5 kamerası hariç olanları yaparım.
F5 kamerası bence hileye giriyor ki baştan beri hile tarzına çevirmeme kararım var oyunu.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hm şimdi anladım, O ibare olduğunda Schaffer'sin olmadığında ise Yağız'sın teşekkürler.
Merakım çözülmüş oldu[DOUBLEPOST=1430150938,1430150868][/DOUBLEPOST]
O F5 kamerası hariç olanları yaparım.
F5 kamerası bence hileye giriyor ki baştan beri hile tarzına çevirmeme kararım var oyunu.
F5 Yapmaktan başım dönüyor artık ve ayrıca bu bir ayrıcalık değilki herkes f5 yapabilir f5 makosuda serbest :D Oyunun gidişatını etkilemeyen bir şey olursa hileye girmez diye biliyorum en azından mcsg de öyle.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
F5 Yapmaktan başım dönüyor artık ve ayrıca bu bir ayrıcalık değilki herkes f5 yapabilir f5 makosuda serbest :D Oyunun gidişatını etkilemeyen bir şey olursa hileye girmez diye biliyorum en azından mcsg de öyle.
Bence hile doğrusu. Diğerleri sadece tek görüşe sahipken bu client 2 görüşe sahip olursa bu üstünlük sağlamaktır, yani hileye girer.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence hile doğrusu. Diğerleri sadece tek görüşe sahipken bu client 2 görüşe sahip olursa bu üstünlük sağlamaktır, yani hileye girer.
Bir insan isterse f5 i mousenin bir tuşutna ayarlayıp 1-2 saniye olmadan arkasına bakıp geri eski haline dönebilir.Ben üşengeçliğimden istedim onu :D Elim yorulmasın diye :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadigim bu client ile herhangi bir sunucuya girilebilecek mi ? Bir de bunun modlu halini yapsan da ugrastirmasan bizi forge falan filan ile :( adi da Opticraft+ olur :(

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim anlamadigim bu client ile herhangi bir sunucuya girilebilecek mi ? Bir de bunun modlu halini yapsan da ugrastirmasan bizi forge falan filan ile :( adi da Opticraft+ olur :(
Clientlerle servere girilebiliyor forgede istemiyor :D (oyuna ilk başladığımda hack kullandığımdan biliyorum :()

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Uğraşacak bir şey yok ki. Too Many Items gibi düşün. Jar'ı indiriyorsun versions klasörüne atıyorsun ve o sürümü kullanıyorsun.
Forgeyle uğraşmak istemiyorum doğrusu direk minecraft clienti yapması daha zevkli geliyor forge modu yapmaktan.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraşacak bir şey yok ki. Too Many Items gibi düşün. Jar'ı indiriyorsun versions klasörüne atıyorsun ve o sürümü kullanıyorsun.
Forgeyle uğraşmak istemiyorum doğrusu direk minecraft clienti yapması daha zevkli geliyor forge modu yapmaktan.
Tamam ya f5 şeyini yapmasanda olur kabullendim :( Diğerlerini yaparsan çok iyi olur :D

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Optimizasyon hariç her şey güzel gidiyor beyler...
Şu ana kadar sadece 5 FPS kazanç sağlayabildim.
1 Haftaya optimizasyon daha güçlü hale gelecek inşallah.
3 gün sonra da ilk deneme sürümü indirilebilir olacak.
O zamana kadar sabredin, İyi akşamlar...

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optimizasyon hariç her şey güzel gidiyor beyler...
Şu ana kadar sadece 5 FPS kazanç sağlayabildim.
1 Haftaya optimizasyon daha güçlü hale gelecek inşallah.
3 gün sonra da ilk deneme sürümü indirilebilir olacak.
O zamana kadar sabredin, İyi akşamlar...
Yapmayı düşünüyormusun :D Yaparsan ilk çıktığı anda indiririm :D
Tamam ya f5 şeyini yapmasanda olur kabullendim :( Diğerlerini yaparsan çok iyi olur :D

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Beyler geliştirme hızlanıyor...
Opti-Mod geldi.
Parlaklık ve Ses ayarlaması geldi.
Bugün veya yarın deneme sürümünü indirilebilir olarak koyabilirim belki...[DOUBLEPOST=1430225762,1430209285][/DOUBLEPOST]Beyler, hadi ama bakın...
Müjdem var çünkü size.
Client'in 1. Alpha sürümü 3 saat içinde indirilebilir olacak ve bu forumda paylaşılacak!

@Iskefiyeli18
@Polkakorowakurwa
@KadirBerk
@cbg2002
@SeTa02
@sergun26
Ve etiketlemeyi unuttuğum diğerleri...