- En iyi cevaplar
- 0
Yalnız ikisinin grafik ayarları farklı değil mi*@KadirBerk şu anlık normal minecraft ve opticraft görüntülerini attım, birazdan da optifine görüntüsünü de atacağım:
Opticraft:
![]()
![]()
Vanilla:
![]()
![]()
Yalnız ikisinin grafik ayarları farklı değil mi*@KadirBerk şu anlık normal minecraft ve opticraft görüntülerini attım, birazdan da optifine görüntüsünü de atacağım:
Opticraft:
![]()
![]()
Vanilla:
![]()
![]()
Opti-mod açık olduğunda grafik ayarlarını düşürerek 4-5 fps kar sağlıyor o yüzden resimleri öyle çekmiştim.Yalnız ikisinin grafik ayarları farklı değil mi*
OOoo grafik ayari dusurmesin olmaz oyle sey...Opti-mod açık olduğunda grafik ayarlarını düşürerek 4-5 fps kar sağlıyor o yüzden resimleri öyle çekmiştim.
Bence tamamıyla ayarlar değişik* Smooth light falan var birinde*Opti-mod açık olduğunda grafik ayarlarını düşürerek 4-5 fps kar sağlıyor o yüzden resimleri öyle çekmiştim.
Onun da ayarı var... Opti-mod'u açma yeterli.OOoo grafik ayari dusurmesin olmaz oyle sey...
Evet o şekilde çalışıyor zaten. Neden karalamaya çalışıyorsun bilmeden? Kodla smooth light'ı kapatamıyor muyuz sanıyorsun?Bence tamamıyla ayarlar değişik* Smooth light falan var birinde*
Minecraft'ın ayarlarında olan bir şeyle fps karı sağlıyorum deme demeye çalışıyorumOnun da ayarı var... Opti-mod'u açma yeterli.
Yukarıda yazmıştım. Ki fazla bir fps karı yok 3-4 fps civarı artış yapıyor.[DOUBLEPOST=1431885747,1431885710][/DOUBLEPOST]
Evet o şekilde çalışıyor zaten. Neden karalamaya çalışıyorsun bilmeden? Kodla smooth light'ı kapatamıyor muyuz sanıyorsun?
Eh, o ayar tembeller için zatenMinecraft'ın ayarlarında olan bir şeyle fps karı sağlıyorum deme demeye çalışıyorum![]()
Demeye çalıştığım minecraft'ın ayarlarını en düşüğe getirerek çek fotoğraflarını bir dahaki sefere*Eh, o ayar tembeller için zatenTek tuşla o ayarları bizim yerimize yapıyor, FPS arttırma motorunun onla alakası yok zaten. O öyle küçük ve gereksiz bir ek.
Ama tek tuşla ayarlamak da kolay sayılır be![]()
Tamam, şu anda farklı şeyle uğraşıyorum yarın çekerim.Demeye çalıştığım minecraft'ın ayarlarını en düşüğe getirerek çek fotoğraflarını bir dahaki sefere*
Beni etiketleme öyle olsun be@KadirBerk @Prefer @KomutUstası @Muhammed2188 @SeTa02 kusura bakmayın şimdi aklıma geldiniz[DOUBLEPOST=1431626439,1431626404][/DOUBLEPOST]
Evet, bu bir mod ya da launcher değil. Her tür launcher ile giriş yapabilirsin.[DOUBLEPOST=1431626493][/DOUBLEPOST]Yanlız yakında çıkacak 2. sürümü indirmenizi daha çok öneririm, en çok gelişme ve optimizasyon onda olacak.. Optifine'yi aşan fps garantili, birazdan ekran atarım...[DOUBLEPOST=1431626823][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ilk sürümdeki fps problemleri için özür diliyorum, birkaç gün içinde yayınlanacak 2. sürüm ve bu sürüme gelen eklemeler sizi sevindirecek İnşallah
[DOUBLEPOST=1431626943][/DOUBLEPOST]@KRHN seni etiketlemeyi nasıl unuttum
Kendini tokatladı*
Beni etiketleme öyle olsun be![]()
Önceden etiketliyordunSeni de etiketlerim bundan sonra
![]()