Kendi Minecraft client'imi yapıyorum

Devam edeyim mi

• Evet

Kullanılan: 48 88.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    54

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
OOoo grafik ayari dusurmesin olmaz oyle sey...
Onun da ayarı var... Opti-mod'u açma yeterli.
Yukarıda yazmıştım. Ki fazla bir fps karı yok 3-4 fps civarı artış yapıyor.[DOUBLEPOST=1431885747,1431885710][/DOUBLEPOST]
Bence tamamıyla ayarlar değişik* Smooth light falan var birinde*
Evet o şekilde çalışıyor zaten. Neden karalamaya çalışıyorsun bilmeden? Kodla smooth light'ı kapatamıyor muyuz sanıyorsun?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Onun da ayarı var... Opti-mod'u açma yeterli.
Yukarıda yazmıştım. Ki fazla bir fps karı yok 3-4 fps civarı artış yapıyor.[DOUBLEPOST=1431885747,1431885710][/DOUBLEPOST]
Evet o şekilde çalışıyor zaten. Neden karalamaya çalışıyorsun bilmeden? Kodla smooth light'ı kapatamıyor muyuz sanıyorsun?
Minecraft'ın ayarlarında olan bir şeyle fps karı sağlıyorum deme demeye çalışıyorum :(

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın ayarlarında olan bir şeyle fps karı sağlıyorum deme demeye çalışıyorum :(
Eh, o ayar tembeller için zaten :( Tek tuşla o ayarları bizim yerimize yapıyor, FPS arttırma motorunun onla alakası yok zaten. O öyle küçük ve gereksiz bir ek.
Ama tek tuşla ayarlamak da kolay sayılır be :(

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eh, o ayar tembeller için zaten :( Tek tuşla o ayarları bizim yerimize yapıyor, FPS arttırma motorunun onla alakası yok zaten. O öyle küçük ve gereksiz bir ek.
Ama tek tuşla ayarlamak da kolay sayılır be :(
Demeye çalıştığım minecraft'ın ayarlarını en düşüğe getirerek çek fotoğraflarını bir dahaki sefere*

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@KadirBerk @Prefer @KomutUstası @Muhammed2188 @SeTa02 kusura bakmayın şimdi aklıma geldiniz :([DOUBLEPOST=1431626439,1431626404][/DOUBLEPOST]
Evet, bu bir mod ya da launcher değil. Her tür launcher ile giriş yapabilirsin. :)[DOUBLEPOST=1431626493][/DOUBLEPOST]Yanlız yakında çıkacak 2. sürümü indirmenizi daha çok öneririm, en çok gelişme ve optimizasyon onda olacak.. Optifine'yi aşan fps garantili, birazdan ekran atarım...[DOUBLEPOST=1431626823][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ilk sürümdeki fps problemleri için özür diliyorum, birkaç gün içinde yayınlanacak 2. sürüm ve bu sürüme gelen eklemeler sizi sevindirecek İnşallah :)[DOUBLEPOST=1431626943][/DOUBLEPOST]@KRHN seni etiketlemeyi nasıl unuttum :(
Kendini tokatladı*
Beni etiketleme öyle olsun be :(