Kendi mobumu ve bosumu nasıl yaratırım?

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir harita yapıyorum . konusu zombilerle savaşan rus ordusu ayrıntıya inmicem . soruna gelelim . benim zombilerle savaşan moblara ihtiyacım var. (insana benzemeliler) map modlu olucak adamların eline flans moddaki zırhları ve silahları vercem zombilerle bunlarla savaşcaklar. bu mobları nasıl yapıcam? Bide sondaki boss var tabii ki onuda söylermisiniz . büyük ihtimal mobları yapmak imkansız ama :D yinede soruyım dedim.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
command block ile kendi moblarını yapabilirsin örnek beyaz yünlü dia. setli dia kılıçlı zombi (:

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu biliyorum (gerçi nasıl yapcağımı bilmiyom ama ) dediğim özellikleri taşıyan bir mob lazım bana . olanağı düşük

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl yapıcağımı bilsem yaparım :D :D size sordum . biliyomusun yapmayı[DOUBLEPOST=1401650435,1401650391][/DOUBLEPOST]bossu teorik redstonecuda gördüm de videoyu bulamıyorum :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
nasıl yapıcağımı bilsem yaparım :D :D size sordum . biliyomusun yapmayı[DOUBLEPOST=1401650435,1401650391][/DOUBLEPOST]bossu teorik redstonecuda gördüm de videoyu bulamıyorum :D
evet yapmayı biliyorumda oyuna 5-6 aydır girmediğim için unuttum :D[DOUBLEPOST=1401650502][/DOUBLEPOST]
evet yapmayı biliyorumda oyuna 5-6 aydır girmediğim için unuttum :D
öğrenince öğretebilirim tabi ozamana kadar öğrenmişsen :D

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstediğin mobu yaratmanı sağlayan bir site vardı. Mobun özelliklerini giriyodun oda sana kodunu veriyordu. Ama sitenin adını unuttum işte. :D Forumda bu siteyle ilgili konu vardı. Bir bak istersen.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Zombiler ile savaşması için zombilere düşman bir mob bulman gerekir. Aynı zamanda giydirilebilmesi de gerekiyor. Kısacası şimdilik vanilla minecraft`da imkansız.Ancak Boss Yapımı var benim açtığım bir konu. Arayarak bulabilirsin bu bölümde.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar mc editle yapılıyormuş zombilere düşman olmasını nasıl sağlıcam onu bilmiyom :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu siteden istediğin mobu ve özellikleri giriyorsun. Sana alttan bir kod gibi bir şey veriyor onu Command Block a yazıp kaydediyorsun. Command blocku ne zaman çalıştırır isen o mob orada doğar. :D