Kendi Mobumu Yaratmak İstiyom İçeri Gir

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba arkadaslar ben size bir şey danışmak için bu konuyu açtım geçelim Konumuza
1-Ben bi Spawner koyup ondan çikan canavarlarin hangi itemi düsürcegini saglayacak bir plugin ariyorum bunu biliyorsanız sölermisiniz

2-Rpgİtems plugininin 1.7 sürümünü bulamadim arkadaslar bana bu plugin çok lazım yardımcı olursanız Simdiden tesekkür ederim.

Bu pluginler sayesinde yazin bir tane rpg Mmo server açmayi düsünüyorumda :) Cevaplarınızı bekliyorum İYİ FORUMLAR .! :)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deneyeyim tabi Tavsiyen için teşekkürler ama Rpg İtem 1.7 biliosan atarmisin bulamadımda arastırdım ama :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
rpgplugins ne işe yarıyor söyleyebilirsen benzer bir tane bulabilirim

Edit:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

belki bu işine yarar
-eşya isimlerini değiştirebiliyorsun
-kılıclara vs. özellik verebiliyorsun.ışınlanma,zehir,yakma,şimşek düşürme gibi
-Eşya birleşimi ekleyebiliyorsun (crafting table'da yapabileceğin eşyalar)
-Enchantments basılmış özel itemler yapabiliyorsun
-İtemlerin üstüne renkli yazı ile yazabiliyorsun

gibi birçok şey var plugin eski serverımda kullanıyordum biraz karısık ama zor değil.

Son düzenleme:

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun sayesinde elindeki kılıcı zırhı felan ekstra özellik basabiliyorsun MMO yapmak için lazım olan bi plugin
Örnegin kısacası bi bakabilirsin bu videoya

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

belki bu işine yarar
-eşya isimlerini değiştirebiliyorsun
-kılıclara vs. özellik verebiliyorsun.ışınlanma,zehir,yakma,şimşek düşürme gibi
-Eşya birleşimi ekleyebiliyorsun (crafting table'da yapabileceğin eşyalar)
-Enchantments basılmış özel itemler yapabiliyorsun
-İtemlerin üstüne renkli yazı ile yazabiliyorsun

gibi birçok şey var plugin eski serverımda kullanıyordum biraz karısık ama zor değil.

Ve senin rpgitems yapımcıları o plugini durdurmus bunla devam ediyorlar

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide bu custom mobs konusunda /cmob create [witch] [büyücü] yani /cmob create [type] [Name] yapıom olmuo nedeni nedir?

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o plugini kullanmadım sadece buldum bilemicem youtubedan videolarına bak istersen.Bu arada pluginlerde türkçe harf kullanma :) Büyücü yerine Buyucu yaz

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım bunlar pluginle olmuyor diye biliyorum mcedit dene orda istediğin her şeyi % kaç oranla düşeceğini neler düşeceğini ayarlıyabiliyorsun

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O video Bana ait deildir :)[DOUBLEPOST=1402558802,1402558763][/DOUBLEPOST]
Arkadaşım bunlar pluginle olmuyor diye biliyorum mcedit dene orda istediğin her şeyi % kaç oranla düşeceğini neler düşeceğini ayarlıyabiliyorsun
Aynen deneyebilirim :) :D[DOUBLEPOST=1402559634][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yardım ederseniz iyi olur :D:D MCedit için teşekkürler bu arada Bana şimdi rpgitems 1.7 veya Benzer bi Plugin lazım arkadaslar :=D