Kendi oyun motorunu yazıp beceremeyince sapıtıan yazılımcı

Flap

rubiconnetwork.keyubu.com
En iyi cevaplar
0
Oyun motorumu yazdı bitirdim sonunda umarım bunu kimse forum.gamere zızdırmaz
Grafiklerde berbat
kolijin detekjııında yoh. onun yerine deterjan var :D Fizik motoruda yok onun yeride vizik motoru var. Kolijin detehcın ekledim emme her yere nokta vuruşu
koyman gerekiyor if(player_x = BİLMEM&& player_z = BİLMEM)
Gökyüzü simsiyah shybox yoh.
Fareyle bir yere döndürünce klavye yönü değisio örneğin arkana bakıon leri gitmek icin s tusuna basmak gerekiyor gibi.
Gölge hiç yok golsesih dunya.
Oyunda ses desen waw dosyasından ileri gidemiyor.
Yürü yürü yürüme sümüatörü sümüklatörü.
Dokular bom olmuş evet dokular bom olmuş corrupted texture opengilllle problemila
APINGilllll
Çok oyunculu yok onun yerine cokcoklu oyunculuk var yada flash tv
Zıplama yoh zeplinleme var
oyun sabahatan aksma kadar kalksana külüs hatası versin diye üğraşmalar
1999 dan kalma Pilavsteşın 1 grafiklerinde oyun modoru
modor evet .

3D Model yuhleme yok onun yerinde tiridi mödülleme var

Zizce dudarmı.

ZİİİBAAKZAANANA LAN OYUN GELİŞTİRME PAZARLAMA YAYINLAMA YIKAMA BİLGİSAYAR YIKAMA ANAKART BOZMA ARDUINO YAKMA DEVRE YEME LTD ŞTİ ELEKTRİK ÇARPTI BENI KOSS ANNE GETIR MENDL ULEEEN LİKİT CAKMAK SATMAK KIRTASIYEDE KALEM ALIP TUVALETE ATMAK LTD ŞTİ A.Ş OYUN PAZARLAMA VE YEMEK A.Ş 'DE VAKLANOZ MANDALINA ADLI SAHIS TARAFINDAN KODLANMISTIR TUM HAKLARI ZİİBAAKZANA LAN SIRKETINE AITTIR
dudak engine two thousand one two threeten two bilion thousand y biulında damıs arduino edison tarafından bulunup rasberry pi tarafindan katledilmistir ardından arduino abimiz zar zor hayata tutunup ledlere atlayıp orda gezinmistir.
Ledlerle uğraştıktan sonra lcd ekran la uğraşmış orda hayata gözlerini yummuştur çünkü rasberry pi abimiz onun fişini daha doğrusu usbsini çekmeye hazırdır.

EVET SAPITAN Yazılımcı adında forum gamerde ilginc bir mizahi seriye basladım umarım begenirsiniz.

Şirkette devam edin diyolig:
Zabuuuuuu sabuun : abi nepiyon ya yazilim bitmedimi cakma geymboylar nezaman cıkcak
DE VAKLANOZ MANDALINA : Hacı şakirle annen seni yıkadıktan sonra
Zabuuuu zabuncuk2 : Gencler motorumuz bitmedimi yevli modor mudur olmus zatne kactı
Naber müdür hello gov'nor : gambıl klerıns regular şov ivando var işte en sevidğin kahramanlar en sevdiğin vanada valvede
DE VAKLANOZ MANDALINA: nepiyo len bu
diye devam eder...
devamı part 2 de part 2 d-zimit go da

Son düzenleme:

Flap

En iyi cevaplar
0
3D'NE BANDIM 3'DNE ne sandın kara güne bandım 3'D ne bandım :D

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Bu konuda yazılı hiçbir şeyi onaylamıyorum..

Flap

En iyi cevaplar
0
OYUN VODORU ENCELEMESI :
SIMDI GUZEL BIR TURK DEMIYORUM DUTCH OYUN MOTOVU olmamışmışmı
oyunda glavye sag solda geziyor.
Dedeler var oyun modorunda tek enpizi(NPC) o.
Vaska neler var oyun dunyasina yevi bir ozüllük getirmiş oda skyboxsu olmayan bilgihatar oyunu.
Bilgisayar hatay hatar hatar diyor bii bassaaa.
Git eve su tasi diyte bi gorev ekleyebilioz malesef oyun mötürünün stardırt(stundent) surukunda bu var.
GRAFIK DEMIOM GRAPHIK Diyorum gayet bevbat tam istedighim gibi galibe adamlar 1999 dan kalma grafiklerle oynuyorlar.
Halv liveyi geçmiş half lifeyi geçemezde HayLife bisküvisini gecmsi gibi.
Oyunu kodları makarna gibi bevbat tasavlanmıs.
Oyun motorunda tr kariktür yok.
Oyun mödürümüz sadici tek bir oyun KONSÜLÜĞÜNENE çıkartıyor odav ARDÜNYOO(ARDUINO aslında devre kartı fakat oyun konsolcul da yapabilionuz) .
İVİT INCELEME PUANIM SU : PUANIMA SU DOKUOMM S8U DOKU OYTNUOM

TUPCE VERSIYONUDUR SUANDA TURKCE CEVIRISI BULUNMAMAKTADIR %100 SAF TÜPÇE KULLANILMITŞRI.
BU DILI DERISI GRI REKLI TUPCULAR ICAD ETMISTIR.

FARMIM GEYMIRRR DOT COM TR ESPIRILER ORIJINAL ZAYIP: FLAP

Flap

En iyi cevaplar
0
IVIT ARKADASLAR OYUN MÖDÜRÜMÜZÜN VİYADLARI:

PREMIUM: 999999999999999 TL

STADIRT(STUNDENT) 40 BIN TL

ENTERPRISE SURUMU 72853289 BIN TL

Free zürümü: oyununuz exe yapimissiniz yapamazsınız. Dosya kaydedemezsiiz. Grafikler dahada berbat olup doku yoktur.
Her sey bomdur. Motor bilerek sık sık cokmesi icin tasarlanmıstır.

HEY KORSAN SÜRÜMÜDE VAR:
Korsancı: al
fakir yazilimici: tm
yasal takip başladı...
gbiiayyy open the dör.
mahgeme.
Hapiş.10 yıl
yetişkinlik....

(ülkemizded olsa aynı bu olurdu heralde. herkes korsan kullanıyor gibi. Oyun yapan arkadasların bazıları gamemakeri cracklı kullanıyor gibi gibi. Sonra basınıza mahkemeler cullanıyor cullen oluyor.)

Flap

En iyi cevaplar
0
Turkiyede oyun şirketi kurulsaydı

zibiziplak games network eurpope llc limited a.ş inşaat dağıtım satım tuvalete modem atıp tutmak ardından o modemi yakıp kızartıp devre yiyen adamcığın sokağa gidip cartoon network diye bağıran adam okul tuvaletinde gezip kalem tutan adam yerlerde gezip duvar ısıran ardından yiyen. ZİİİBAAKZAANANA LAN OYUN GELİŞTİRME PAZARLAMA YAYINLAMA YIKAMA BİLGİSAYAR YIKAMA ANAKART BOZMA ARDUINO YAKMA DEVRE YEME LTD ŞTİ ELEKTRİK ÇARPTI BENI KOSS ANNE GETIR MENDL ULEEEN LİKİT CAKMAK SATMAK KIRTASIYEDE KALEM ALIP TUVALETE ATMAK LTD ŞTİ A.Ş OYUN PAZARLAMA VE YEMEK A.Ş 'DE VAKLANOZ MANDALINA ADLI SAHIS TARAFINDAN KODLANMISTIR TUM HAKLARI ZİİBAAKZANA LAN SIRKETINE AITTIR LIMITED A.Ş ardınan bu resmi duvar kağıdı yapıp.

Foto telif nedeniyla kaldırıldı.
sabahtan aksama kadar minecraft oynayıp oyunlarda kafayı yiyen 9 yaşında abi olup şirket kuran llcd a.ş limided limited aşç gmbh anonim SIRKET NASIL KURULUR YARDIM LTD ŞTİ.

Son düzenleme:

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bu ne diyor ya? Türkiye'de zaten oyun şirketi var. Dalga geçiyor bu. ._.