Kendi Yapımım Minecraft Animasyonu

NinJaXBoY00

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam Hatırlamıyorum ama Yarım saatten aşşağı değil,o kesin :) Teşeküür ederim ilginiz ve saygınız için herkeze...[DOUBLEPOST=1369072941,1369005414][/DOUBLEPOST]Güncel !

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
fikir hoş ama karakter hareketleri kötü olmuş cok yapmacık keşke biraz daha uğraşıp gerçekcilik katsaydın. Görüntü kalite bakımından cok zayıf mine imator mudur nedir öyle sacma programlar yerine blender gibi daha kaliteli bi program kullan.

NinJaXBoY00

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir hoş ama karakter hareketleri kötü olmuş cok yapmacık keşke biraz daha uğraşıp gerçekcilik katsaydın. Görüntü kalite bakımından cok zayıf mine imator mudur nedir öyle sacma programlar yerine blender gibi daha kaliteli bi program kullan.

Keşke Yorumları okuma alışkanlığınız olsaydı,Blenderla yaptım.Biraz daha ugrassaydin dedin,İlk animasyonum olduğu için ve animasyonla ilgili fazla bir şey bilmediğim için Böyle oldu,Ben bu animasyonudmda tecrübe Kazanmak ve test için Yaptım Buna animasyon diyemeyiz,Test animasyonu diyelim,Ayrıca Biraz daha uğraş demişsin,Emin ol Çok uğraştım Ve yaptıktan sonra BLENDER'DA Render'a bakınca Daha farklı olduğunu Görüyorsun ve tecrübe eksikliğinden nasıl geri alınacağınıda bilmiyordum(Ctrl-z olmaz)Kalitesi Kötü Demişsin,Ben sadece Öylesine yaptım DEvam ettirmeyeceğim bu yüzdende kaliteli sunma gereği duymadım,Ayrıca ilk renderım Ve Gösterilmek istenen Gayet net gözüküyor.Bu işin Professionali'misin bilmiyorum ama eğer bu işle hiç uğraşmadıysan Böyle Yorum yapamassın bence,İnsan Hiçbir zaman Önyargılı olmamalı,He eyer senden daha iyi biliyorumda böyle diyorum diyorsan bekliyorum animasyonunuzu.. :) Ayrıca Bende insanım,Yürüme hareketinin yanlış olduğunu farkındayım,Anlıyorum.Bana bir amatör gözüyle bak,Ozaman iyi yönleri görebilirsin...

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bune sinir sakin ol, ben sana cok kötü yapmışsın bırak bu işleri deyipde dalgamı geçtim ? eğer bi konu açtıysan iyi veya kötü yorumlara açık olacaksın, kötü yorumları okuyup daha iyisini yapmaya calısacaksın, TurkAnimasyon diye bir arkadaşımız ilk çalışması olarak piston aşağı videosu yapmış, blender programıyla ve gayet hoş yapmış. İlk animasyonun diye kötü olmak zorunda diye bir şey yok. Ama buradaki asıl olay dediğim gibi kötü yorumları hakaret olarak alıgalaman , iyi yönleri görürsün demişsin yorumumu dikkatli okursa fikir hoş diye bir cümle kurmuşum

NinJaXBoY00

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bune sinir sakin ol, ben sana cok kötü yapmışsın bırak bu işleri deyipde dalgamı geçtim ? eğer bi konu açtıysan iyi veya kötü yorumlara açık olacaksın, kötü yorumları okuyup daha iyisini yapmaya calısacaksın, TurkAnimasyon diye bir arkadaşımız ilk çalışması olarak piston aşağı videosu yapmış, blender programıyla ve gayet hoş yapmış. İlk animasyonun diye kötü olmak zorunda diye bir şey yok. Ama buradaki asıl olay dediğim gibi kötü yorumları hakaret olarak alıgalaman , iyi yönleri görürsün demişsin yorumumu dikkatli okursa fikir hoş diye bir cümle kurmuşum
Kusura bakma Atarlı zamanıma denk gelmiştir,Biraz alınganımda :D
Valla çok süper özellikle ilk yapımınsa :sırıtmak:
ÇOooooook saol KArdeşim :)[DOUBLEPOST=1369388042,1369242255][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1369564208][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1369748766][/DOUBLEPOST]Güncel !